Perfax houtrotvuller 1kg

1 van2
Kenmerken
Binnen/buitengebruik
Binnen , Buiten 

Toepassing
Vullen 

Inhoud
1 kg

Merk
Perfax 

49,10
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze houtrotvuller wordt gebruikt voor het vullen, herstellen en verstevigen van verrot en beschadigd hout bij onder andere kozijnen, ramen en deuren. De houtrotvuller is zeer snel drogend, krimpvrij, watervast en geschikt voor binnen en buiten.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Binnen/buitengebruik
Binnen , Buiten 
Toepassing
Vullen 
Inhoud
1 kg
Algemene kenmerken
Merk
Perfax 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
10,1 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
1,11 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
13 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
12,9 cm
Fysieke kenmerken
Kleur (detail)
Bruin 
Verpakking
Pot 
Referenties en codes
Hubo-referentie
104025
Leverancierscode
1002267
EAN- / barcode
5410091625160
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H361d: Wordt ervan verdacht het ongeboren kind te schaden. H373: Kan schade aan bloed veroorzaken bij langdurige of herhaalde blootstelling (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is). H226: Ontvlambare vloeistof en damp.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P260: Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. P405: Achter slot bewaren. P403+P235: Op een goed geventileerde plaats bewaren. Koel bewaren.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis