Perfax Roll-On behangroller 18cm

1 van4
Kenmerken
Toepassing
Behanglijm 

Merk
Perfax 

12,79
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Behangen met vliesbehang is een makkelijke en snelle manier om muren een nieuwe uitstraling te geven. De Roll-On behangroller van Perfax is speciaal ontwikkeld om het behangplaksel voor vliesbehang en non-woven direct op de muur aan te brengen. Eenmaal aangebracht kan er eenvoudig vanaf de rol behangen worden en is er dus geen behangtafel nodig. Zo kan er snel en effectief behangen worden.

De behangroller van Perfax is gemaakt van topkwaliteit polyamide en spat en pluist niet. Bovendien is de roller geschikt voor de meeste ondergronden en zorgt de structuur van de roller voor een gelijkmatige spreiding van de lijm over het oppervlak, voor nette en betrouwbare resultaten.

  • Directe toepassing op muur
  • Spat en pluist niet
  • Gelijkmatige spreiding
  • Van hoogwaardig polyamide

Toepassing

Wanneer je de behanglijm hebt aangemaakt, kun je deze direct met de Perfax Behangroller op de muur aanbrengen. Als de muur zuigend is, moet er meer vliesbehanglijm aangebracht worden. Zorg dat je voldoende lijm gebruikt.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Toepassing
Behanglijm 
Algemene kenmerken
Merk
Perfax 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
19,8 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,315 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
5,4 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
30,6 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
51011
Leverancierscode
1002040
EAN- / barcode
5410091617271

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis