Petrol +Plus+ benzine additief 325ml

Kenmerken
Type
Onderhoud 

Gebruiksklaar
Ja

Inhoud
0,33 l

14,19
Levering binnen 1 week
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Met de Petrol +Plus+ Cleaner benzine behandeling hou je het brandstofsysteem van je benzinemotor in optimale conditie! Dit additief reinigt en smeert het brandstofsysteem en voorkomt neerslagvorming in de carburateur, de verbrandingskamers en op de kleppen. Daarnaast smeert het middel de kleppen en het bovengedeelte van de cilinders en beschermt het tegen roest en corrosie. De benzine behandeling is geschikt voor gelode en loodvrije benzine.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type
Onderhoud 
Aantal
Gewicht
0,266 kg
Technische kenmerken
Gebruiksklaar
Inhoud
0,33 l
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
8,1 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,31 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
4,1 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
21,6 cm
Algemene kenmerken
Garantieperiode
2 jaar 
Referenties en codes
Hubo-referentie
954622
Leverancierscode
1831020
EAN- / barcode
5411693652639
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. H373: Kan schade aan organen (bloed) veroorzaken bij langdurige of herhaalde blootstelling (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is). . H304: Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P301+P310: Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen. P331: GEEN braken opwekken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P260: Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. P405: Achter slot bewaren.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis