Powerplus Dual Power POWDP25400 invalzaag 20V

1 van5
Kenmerken
Breedte
10 cm

Hoogte
14 cm

Lengte
35 cm

Merk
Powerplus Dual Power 

88,99
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze 20V mini-invalzaag van Dual Power is ideaal voor het uitzagen van openingen in OSB- en spaanplaten. De zaag is uitgerust met een Ø89mm zaagblad, wat resulteert in een maximale zaagdiepte van 28mm. Daardoor is de zaag geschikt voor het maken van kasten, dressings en meer.

Daarnaast kan deze accu-cirkelzaag ook ingezet worden voor het verzagen van planken en laminaat. Afhankelijk van het gemonteerde zaagblad is de Dual Power zaag eveneens geschikt voor stenen tegels en zachte metaalplaten met een dikte van maximaal 3mm. Voor perfect rechte invalsneden zorgt de driedelige geleiderail. Deze kan met klemmen bevestigd worden, zodat deze niet ongewild verschuift.

Nauwkeurige, evenwijdige zaagsneden zijn mogelijk dankzij de parallelgeleider. Bovendien is ook een laser inbegrepen, die de zaaglijn duidelijk aanduidt. De gepatenteerde driedelige versnellingsmodule zorgt voor een merkbaar verschil tijdens het werken. Daardoor werkt het toestel vlotter en is er minder kracht nodig bij het zagen.
De zaagvoet zorgt voor de nodige veiligheid. Wanneer de zaag wordt neergelegd, komt de voet automatisch omhoog, zodat het zaagblad het oppervlak niet raakt. Bovendien kan de zaag niet ongewenst starten dankzij de dubbele veiligheidsschakelaar.

Deze 20V mini-invalzaag is compatibel met zowel een 20V als een 2x20V Dual Power batterij. Het gebruik van een 2x20V-batterij levert een aanzienlijk langere werktijd op in vergelijking met de reguliere 20V-versie.

  • Driedelige versnellingsmodule
  • Met laser
  • Dubbele veiligheidsschakelaar
  • Aparte batterij en lader (apart verkrijgbaar)
  • Compatibel met 20V als een 2x20V Dual Power batterij

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Breedte
10 cm
Hoogte
14 cm
Lengte
35 cm
Gewicht
1,7 kg
Type elektrische motor
Koolborstel motor 
Algemene kenmerken
Merk
Powerplus Dual Power 
Garantieperiode
3 jaar 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
16,4 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
3,312 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
43,6 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
14,4 cm
Technische kenmerken
Geleverd in opbergmiddel
-
Met richtlaser
-
Referenties en codes
Hubo-referentie
973931
Leverancierscode
POWDP25400
EAN- / barcode
5400338095870
Recupel

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis