Powerplus Dual Power POWDP50400 excentrische schuurmachine 20V zonder accu

1 van5
Kenmerken
Merk
Powerplus Dual Power 

42,99
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze lichte excentrische 20V schuurmachine van Dual Power is ideaal voor de fijne afwerking en het opschuren van effen en gebogen werkstukken. De ronde schuurplaat heeft een diameter van Ø125mm. De efficiënte motor bereikt maximaal 24000 schuurbewegingen per minuut. Daarmee biedt de compacte schuurmachine voldoende kracht voor de meeste schuurklussen.

De Soft Start motor bouwt de snelheid geleidelijk aan op. Daardoor maakt de accu schuurmachine geen abrupte bewegingen, waardoor ze altijd veilig onder controle gehouden kan worden. De Soft Grip zorgt voor een goede grip tijdens het schuren. De schuurzool is voorzien van een klittenbandsysteem. Daarmee kan het schuurpapier in een mum van tijd gewisseld worden.

Overtollig schuursel en stof worden via de daarvoor voorziene openingen in het schuurvlak afgevoerd naar de stofopvangbak. De ingebouwde microfilter laat daarbij geen stof uit de opvangbak ontsnappen.

Deze 20V schuurmachine is compatibel met zowel een 20V als een 2x20V Dual Power batterij. Het gebruik van een 2x20V-batterij levert een aanzienlijk langere werktijd op in vergelijking met de reguliere 20V-versie.

  • Soft Start motor
  • Soft Grip
  • Met klittenbandsysteem voor snelle wisseling van schuurpapier
  • Batterij en lader apart verkrijgbaar
  • Compatibel met 20V als een 2x20V Dual Power batterij

 

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Algemene kenmerken
Merk
Powerplus Dual Power 
Garantieperiode
3 jaar 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
19 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
1,2 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
12,5 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
16 cm
Fysieke kenmerken
Gewicht
0,99 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
973729
Leverancierscode
POWDP50400
EAN- / barcode
5400338095856
Recupel

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis