Powerplus POWX00830 schroefboormachine 20V + 2 accu's

1 van5
Kenmerken
Breedte
1,95 m

Hoogte
22,5 cm

Lengte
75 mm

Merk
Powerplus 

89,99
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze POWX00830 20V accu-schroefboormachine van Powerplus is een allrounder voor de meeste schroefklussen in en rond het huis en voor lichte boorwerkzaamheden. De draairichting kan op knopdruk gewisseld worden, waardoor ook schroeven losdraaien mogelijk is.

De schroefboormachine beschikt over twee versnellingen met een maximale rotatiesnelheid van 400 tot 1400 rotaties per minuut. Daarmee behaalt ze een boorcapaciteit van maximaal Ø20mm in hout en Ø8mm in staal. De Soft Start motor bouwt de snelheid geleidelijk aan op, zodat de machine altijd veilig onder controle gehouden kan worden. Voor het nodige gebruiksgemak zorgt de 10mm snelspanboorkop. De motor zorgt voor een maximale koppel van 35Nm.

Met haar 19 koppelstanden kan de machine goed aan elke schroefklus aangepast worden. Het werklicht zorgt voor voldoende licht om ook op slecht verlichte plaatsen goed werk te leveren. De schroefboormachine wordt geleverd in een praktische opbergkoffer met in totaal 133 accessoires.

  • 2 versnellingen
  • Maximale rotatiesnelheid van 400 tot 1400 rotaties per minuut
  • Soft Start motor
  • 19 koppelstanden
  • Inclusief 2 accu’s (capaciteit1300mAh) en een snellader
  • Met uitgebreide set: schroefbits en boren, praktisch handgereedschap zoals een mes en een meetlint, en een set schroeven en pluggen

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Breedte
1,95 m
Hoogte
22,5 cm
Lengte
75 mm
Gewicht
1,152 kg
Algemene kenmerken
Merk
Powerplus 
Garantieperiode
3 jaar 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
42 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
5,008 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
12,5 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
36 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
975586
Leverancierscode
POWX00830
EAN- / barcode
5400338094965
Bebat Recupel

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis