Powerplus X Garden POWXG7217 benzine tuinfrees 208cc + ploeg

1 van6
Kenmerken
Aantal messen

Snijbreedte
1050 mm

Maximale (werk)diepte
31 cm

Cilinderinhoud
208 cm³

Merk
Powerplus X Garden 

649,-
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

49,-
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze 2-in-1 tuinfrees van Powerplus X Garden kan ook in een ploeg veranderd worden. Door eerst te ploegen, wordt de grond – met eventueel hardnekkig onkruid en plantenresten - diep en grondig gekeerd. Daarna kan je dan makkelijker en efficiënter onkruid verwijderen of meststoffen en compost onder de grond mengen met de tuinfrees.

Het toestel heeft een krachtige eco-motor van 208cc die het werk lichter maakt. Je kan ook in grotere tuinen werken zonder te hoeven denken aan verlengkabels of elektriciteit. De werkdiepte van de versterkte stalen messen kan eenvoudig ingesteld worden met de staaf achteraan. De tuinfrees beweegt zeer soepel met één versnelling achteruit en één vooruit. Dankzij het voorwiel is de tuinfrees bovendien gemakkelijk te verplaatsen. Ben je op de plek waar je wilt frezen? Klap het wiel omhoog en je kan beginnen.

De hoogte van de handgreep kan je naar wens aanpassen. Dit zorgt voor het nodige comfort tijdens het werken. Bovendien kan je het handvat ook links of rechts vastzetten als je ploegt, zodat je niet in de vers omgeploegde grond stapt. Je kan mooi naast de ploeg lopen.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Aantal messen
Snijbreedte
1050 mm
Maximale (werk)diepte
31 cm
Cilinderinhoud
208 cm³
Geluidsdrukniveau
96 dB(A)
Inhoud benzinetank
3,6 l
Inhoud olietank
0,6 l
Toerental
3600 r/min
Algemene kenmerken
Merk
Powerplus X Garden 
Indicatie FSC keurmerk
Nee 
Indicatie PEFC keurmerk
Nee 
Duur van de garantie
3 jaar
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
65 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
86,7 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
83 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
47 cm
Fysieke kenmerken
Gewicht
86 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
564508
Leverancierscode
POWXG7217
EAN- / barcode
5400338067730

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis