Protecton glasvezelplamuur 250g

Kenmerken
Type
Onderhoud 

Gebruiksklaar
Nee

Merk
Protecton 

8,99
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De glasvezelplamuur van Protecton wordt gebruikt voor het herstellen van grotere deuken, gaten en scheuren. Het product hecht op metaal, hout, beton en kunststof.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type
Onderhoud 
Gewicht
0,25 kg
Aantal
Technische kenmerken
Gebruiksklaar
-
Algemene kenmerken
Merk
Protecton 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
7,9 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,324 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
7,9 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
7,4 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
594785
Leverancierscode
1890726
EAN- / barcode
8711293463770
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H361d: Wordt ervan verdacht het ongeboren kind te schaden. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H372: Veroorzaakt schade aan (oren (gehoorschade)) bij langdurige of herhaalde blootstelling bij inademing. H315: Veroorzaakt huidirritatie. H226: Ontvlambare vloeistof en damp.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P314: Bij onwel voelen een arts raadplegen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P260: Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. P405: Achter slot bewaren. P281: De nodige persoonlijke beschermingsuitrusting gebruiken. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis