Protecton koelvloeistof G12/G12+ kant & klaar 1l

Kenmerken
Breedte
83 mm

Hoogte
24,6 cm

Lengte
83 mm

Merk
Protecton 

4,79
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De Protecton koelvloeistof G12/G12+ met een inhoud van 1l zorgt voor een optimale koeling van de motor in de zomer en winter. Hierdoor blijft deze op de juiste temperatuur en raakt niet oververhit. Protecton koelvloeistof G12+ is een kant en klare koelvloeistof en kan zonder verdunning direct gebruikt worden en geeft bescherming tot -26° C.

Deze longlife koelvloeistof is op basis van zuivere mono ethyleenglycol en anti-corrosie additieven ter bescherming van de radiator (open en gesloten koelsystemen). Daarnaast hoeft de koelvloeistof in principe nooit vervangen te worden, tenzij er sprake is van een lekkage.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Breedte
83 mm
Hoogte
24,6 cm
Lengte
83 mm
Gewicht
1,2 kg
Algemene kenmerken
Merk
Protecton 
Duur van de garantie
2 jaar
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
8,3 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
1,2 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
8,3 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
24,6 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
932284
Leverancierscode
1890909
EAN- / barcode
8711293463992
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H302: Schadelijk bij inslikken. H315: Veroorzaakt huidirritatie.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P264: Na het werken met dit product grondig wassen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P302+P352: Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis