Protecton radiator anti-lek 300ml

Kenmerken
Type
Onderhoud 

Gebruiksklaar
Ja

Inhoud
0,3 l

Merk
Protecton 

10,99
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De radiator anti-lek van Protecton stopt lekken in de radiator en in het koelsysteem en bevordert de motorkoeling. Het product vermijdt roestvorming en tast metaal of rubber niet aan.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type
Onderhoud 
Aantal
Technische kenmerken
Gebruiksklaar
Inhoud
0,3 l
Algemene kenmerken
Merk
Protecton 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
3,8 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,362 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
9,1 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
19,9 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
594783
Leverancierscode
1890724
EAN- / barcode
8711293463756
Veiligheidsinformatie
Waarschuwingen (H-zinnen)
R52/53: Schadelijk voor in het water levende organismen; kan in het aquatisch milieu op lange termijn schadelijke effecten veroorzaken. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. EUH208: Bevat METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE AND METHYLISOTHIAZOLINONE. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P273: Voorkom lozing in het milieu.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis