Reiniger hygiënische whirlpool 1l

Merk HG 
Inhoud 1 l
Toepassing Badkamer 
Type reiniger Vloeistof 

Meer kenmerken

Dit product bevindt zich in je winkelmandje. Klik hier!

9,85
9,85/l

Extra informatie

HG hygiënische whirlpool reiniger is ontwikkeld op basis van natuurlijke grondstoffen en reinigt het whirlpool systeem hygiënisch en veilig zonder gevaar voor het interne systeem of het milieu. Ook aangekoekt vuil en eventueel aanwezige stankbronnen worden probleemloos verwijderd. Regelmatig gebruik van HG hygiënische whirlpool reiniger verlengt de levensduur van de whirlpool.

Vul de whirlpool met warm water tot 5cm boven de hoogste openingen van de water of luchtjets. Doseer 50 tot 75ml van HG hygiënische whirlpool reiniger direct in het bad. Stel het systeem in werking en laat deze gedurende 15 minuten werken. Laat het bad leeglopen en spoel het na met schoon water. Om opbouw van vervuiling te voorkomen de behandeling, afhankelijk van het gebruik van de whirlpool, één keer in de 2 à 3 weken herhalen. Voor whirlpools met een intern semi-automatisch of volledig automatisch reinigingssysteem het interne reinigingsysteem vullen met HG hygiënische whirlpool reiniger. Volg vervolgens de gebruiksaanwijzing van uw whirlpool.

Algemene kenmerken
Merk HG 
Fysieke kenmerken
Lengte 26.1 cm
Breedte 83 mm
Technische kenmerken
Inhoud 1 l
Toepassing Badkamer 
Inwerktijd 15 min 
Type reiniger Vloeistof 
Verpakking
Lengte verpakking  26.1 cm
Breedte verpakking  8.3 cm
Hoogte verpakking  8.3 cm
Gewicht verpakking 1.18 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie 13774
Leverancierscode 448100103
EAN- / barcode 8711577190897
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen) H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel. H315: Veroorzaakt huidirritatie. EUH208: Bevat bevat sensibilizerende stoffen. Kan een allergische reactie veroorzaken.

 Transport

Als je dit product koopt, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport