Restore kleppenreiniger auto benzine 250ml

Kenmerken
Type
Reiniging 

Gebruiksklaar
Ja

Inhoud
0,25 l

Breedte
70 mm

Hoogte
40 mm

Lengte
22 cm

8,69
34,76/l
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Vermijd prestatieverlies met deze kleppenreiniger voor auto's. De autokleppenreiniger reinigt niet alleen de kleppen maar ook het brandstoftoevoersysteem. De kleppenreiniger is geschikt voor alle benzinemotoren is helpt mee het brandstofverbruik onder controle te houden.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type
Reiniging 
Breedte
70 mm
Hoogte
40 mm
Lengte
22 cm
Aantal
Gewicht
0,22 kg
Technische kenmerken
Gebruiksklaar
Inhoud
0,25 l
Algemene kenmerken
Merk
Restore 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
16 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,24 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
23 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
15 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
58734
Leverancierscode
1820646
EAN- / barcode
5411910419649
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
R65: Schadelijk: kan longschade veroorzaken na verslikken. R52/53: Schadelijk voor in het water levende organismen; kan in het aquatisch milieu op lange termijn schadelijke effecten veroorzaken. R48/20: Schadelijk: gevaar voor ernstige schade aan de gezondheid bij langdurige blootstelling bij inademing. R66: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. H372: Veroorzaakt schade aan organen (centraal zenuwstelsel) bij langdurige of herhaalde blootstelling UNDEFINED. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H304: Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P301+P310: Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen. P331: GEEN braken opwekken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P260: Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. P273: Voorkom lozing in het milieu. P405: Achter slot bewaren.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis