Rubson Anti-infiltratie coating 1kg

Kenmerken
Inhoud
1 kg

Verbruik
2 kg/m²

Merk
Rubson 

21,29
21,29/kg
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze anti-infiltratie coating is een gebruiksklare siliconenpasta voor renovatie en herstelling van alle soorten daken. Dankzij de Silico-technologie kan uw dak terug voor jaren alle weersinvloeden doorstaan. Toepassing op alle daktypes (vlak of hellend), in funderingen, bij de renovatie van goten of reparatie van golfplaten. Kan ook gebruikt worden voor het waterdicht maken van dak- en vloerdoorsteken. Kan op de meest voorkomende ondergronden zoals o.a. steen, baksteen, dakpannen, shingles, metaal, lood, zink, beton, hout... aangebracht worden. Hecht niet op o.a. kunstleien, PE, PP en EPDM.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Inhoud
1 kg
Verbruik
2 kg/m²
Verbruik
0,5 m²/kg
Algemene kenmerken
Merk
Rubson 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
11,7 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
1,043 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
11,7 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
12,5 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
185264
Leverancierscode
1009516
EAN- / barcode
3178040642348
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis