Rubson Stralend Sanitair Pure White Hygiene siliconenkit 100ml wit

1 van2
Kenmerken
Toepassing
Afdichten 

Merk
Rubson 

8,30
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze blijvend elastische en schimmelwerende siliconenkit wordt gebruikt voor het afdichten van voegen in vochtige ruimtes tussen onder andere badkuipen en (tegel)muren en tussen muren en wastafels, vloeren en toilet. De kit hecht onder andere op acryl, inox, aluminium, porselein, email, geglazuurde tegels, keramiek en kunststof.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Toepassing
Afdichten 
Ondergrond
Alle ondergronden 
Verwerkingstijd
10 min
Algemene kenmerken
Merk
Rubson 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
4,5 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,19 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
5 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
22,2 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
701271
Leverancierscode
1057394
EAN- / barcode
5410091324391
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H229: Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. EUH208: Bevat 1.2-Benzisothiazol-3(2H)-on. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P410+P412: Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P251: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis