Meubelverf 0,125l metallic zilver

Kenmerken
9,09
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze meubelverf geeft alle soorten meubilair een elegante, rijke metallic afwerking. Gebruik deze verf als een basislaag onder Chalky Finish Meubelverf. Schuur of wrijf de Chalky Finish toplaag lichtjes weg om het metallic gedeelte eronder bloot te leggen. Uiteraard kan je deze metallic verf ook gebruiken als decoratieve afwerking of om lijstwerk en andere elementen te accentueren. Deze verpakking bevat 125ml meubelverf in kleur metallic zilver.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
6 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,01 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
6,3 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
6 cm
Fysieke kenmerken
Gewicht
0,01 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
797114
Leverancierscode
114201421
EAN- / barcode
5413436011307
Veiligheidsinformatie
Waarschuwingen (H-zinnen)
EUH210: Veiligheidsinformatieblad op verzoek verkrijgbaar. EUH211: Let op! Bij verneveling kunnen gevaarlijke inhaleerbare druppels worden gevormd. Spuitnevel niet inademen EUH208: Bevat (benzyloxy)methanol(14548-60-8). Kan een allergische reactie veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P103: Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis