Saninstal Manometer axiaal voor CV 1/4"

Kenmerken
Merk
Saninstal 

6,59
Levering binnen 5 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. Betalen doe je pas aan de kassa.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze axiale manometer is geschikt voor centrale verwarming 1/4" (0-4 bar). Een manometer kan druk meten in systemen met gassen en vloeistoffen met een lage viscositeit die niet kristalliseren en geen aantasting van koper veroorzaken. Deze manometer heeft een behuizing in zwart ABS, een wijzerplaat in wit ABS en een ruitje in helder kunststof. De manometer werkt met een buisveer en heeft een aanwijssysteem in koperlegering. De rustbelasting bedraagt 75% van de totale schaalwaarde en de wisselbelasting bedraagt 60%. Deze manometer is vervaardigd naar de Europese norm EN 837-1 en is geschikt voor een omgevingstemperatuur van -20°C tot +60°C en een maximale temperatuur van het medium van +60°C. Classificatie van de nauwkeurigheidsklasse 2,5 en beschermingsklasse IP31.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Algemene kenmerken
Merk
Saninstal 
Indicatie FSC keurmerk
Nee 
Indicatie PEFC keurmerk
Nee 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
8,1 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,07 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
21,1 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
6,5 cm
Fysieke kenmerken
Gewicht
0,07 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
431184
Leverancierscode
792100
EAN- / barcode
5400996080379

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis