Saninstal Terugslagklep 3/8"

Kenmerken
Koppeling
3/8 

Belgaqua keurmerk
Ja

Merk
Saninstal 

14,29
Levering binnen 5 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Om het terugvloeien van gebruikt/vervuild water naar het openbaar waternet te voorkomen, moeten bepaalde waterinstallaties beveiligd worden. Zo blijft de waterkwaliteit van het drinkwater op elk moment gegarandeerd.Bij nieuwbouw en bij bepaalde renovaties gebeurt hierop een technische keuring door uw watermaatschappij.Belgaqua, de Belgische Federatie voor de Watersector, staat in voor de technische keuring van kranen waarvoor dit van toepassing is, zoals bijvoorbeeld een spoeltafelmengkraan met douchette of een bad/douche mengkraan met doucheslang.www.belgaqua.be/media/4778/hydrocheck_nl_2016-05-01.pdfKranen kunnen worden uitgerust met een terugslagklep om terugvloeiing van gebruikt water te voorkomen.Kranen voorzien van een ingebouwde terugslagklep die Belgaqua gekeurd is, krijgen het Belgaqua label.Is een kraan niet Belgaqua gekeurd? Geen probleem, je kan zelf bijkomend een Belgaqua-gekeurde terugslagklep installeren.Deze terugslagklep is voorzien van een 3/8” aansluiting.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Koppeling
3/8 
Belgaqua keurmerk
Aansluiting
F/M 
Algemene kenmerken
Merk
Saninstal 
Indicatie FSC keurmerk
Nee 
Indicatie PEFC keurmerk
Nee 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
6,9 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,09 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
21,7 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
4 cm
Fysieke kenmerken
Gewicht
0,09 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
149638
Leverancierscode
722256
EAN- / barcode
5400996073494

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis