Semin beton haftgrund primer 5kg

Kenmerken
Inhoud
5 kg

Merk
Semin 

30,69
6,14/kg
Levering binnen 5 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Deze gebruiksklare hechtingsprimer zonder oplosmiddel is geschikt voor gebruik bij gladde of weinig poreuze ondergronden, zowel binnen als buiten. Deze primer maakt de poreusheid van verschillende ondergronden gelijk en zorgt voor een hechtingsbrug tussen de ondergrond en producten die weinig aanhechtingskracht hebben.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Inhoud
5 kg
Algemene kenmerken
Merk
Semin 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
20 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
5,14 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
20 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
14,3 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
799074
Leverancierscode
A00529
EAN- / barcode
3585501012051
Veiligheidsinformatie
Waarschuwingen (H-zinnen)
EUH210: Veiligheidsinformatieblad op verzoek verkrijgbaar. EUH208: Bevat t 2-methylundecanal, 4-tert-butylcyclohexyl acetate, Cineole, LINALOOL , linalylacetaat, Mengsel van: 5-chloor-2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 247-500-7] en 2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 220-239-6] (3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis