Serre Lean-to 612 met tuindersglas

Merk Royal well 
Breedte 397 cm
Diepte 191 cm
Nokhoogte 239 cm
Type Puntdak 
Materiaal Tuindersglas 

Meer kenmerken

Accessoires

Extra informatie

De muurserre Lean-to 612 is gemaakt van tuindersglas met een dikte van 3mm en heeft een aluminium frame. Een vrije en stevige muur is de enige voorwaarde om deze serre te plaatsen. De aluminium funderingsbalk is aan het frame verwerkt en hoeft dus niet afzonderlijk aangeschaft te worden.

  • Afmetingen: 191x397x239 cm
  • Deuropening: 70x172 cm

Fysieke kenmerken
Breedte 397 cm
Diepte 191 cm
Goothoogte 160 cm
Nokhoogte 239 cm
Gewicht 225.72 kg
Type Puntdak 
Stijl Hedendaags 
Materiaal Tuindersglas 
Technische kenmerken
Automatische raamopener Afzonderlijk verkrijgbaar 
UV-bestendig
Garantie
Garantie 10 jaar 
Algemene kenmerken
Merk Royal well 
Verpakking
Lengte verpakking  397 cm
Breedte verpakking  239 cm
Hoogte verpakking  191 cm
Gewicht verpakking 237.01 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie 767346
Leverancierscode RW0169
EAN- / barcode 8718215761198
eco

 Ecocheques

In de winkel kan je dit artikel met ecocheques betalen.

Meer informatie kan je hier vinden

Productaccessoires

Inrichting

Schermgaas Categorie C

Dit schermsysteem op maat biedt de ideale oplossing tegen fel en direct zonlicht in de kas. Het schermsysteem op maat is een uniek product, waarbij het schermdoek als een gordijn kan worden geopend en gesloten. Het toegepaste schermdoek heeft een schermcapaciteit van 30%, wat de gewassen in de kas goed beschermd. Het schermsysteem wordt in meerdere maten aangeboden en kan over beide dakzijden aan de binnenzijde van de kas worden toegepast. Het systeem wordt geleverd als bouwpakket.

Klik hier voor meer informatie

Regenpijpset Lean-To rechts

De regenpijpset Lean-To rechts is optioneel verkrijgbaar voor de muurkassen type Lean-To 608 en Lean-To 612. De regenpijpset wordt toegepast op de dakgoot van de kas. De set bestaat uit een afsluitstuk, een afvoerpijp en bevestigingsmaterialen. De afvoerpijp rijkt ongeveer tot halverwege de goothoogte van de kas, wat ideaal is voor het opvangen van het regenwater in bijvoorbeeld een regenton. Let op: voor de kas kan worden gekozen de afvoer links of rechts te laten plaatsvinden (kijkend naar de muur waar de kas tegenaan staat). Houd hiermee rekening bij het bestellen van het model.

Klik hier voor meer informatie

Bewatering

Regenpijpset Lean-To links

De regenpijpset Lean-To links is optioneel verkrijgbaar voor de muurkassen type Lean-To 608 en Lean-To 612. De regenpijpset wordt toegepast op de dakgoot van de kas. De set bestaat uit een afsluitstuk, een afvoerpijp en bevestigingsmaterialen. De afvoerpijp rijkt ongeveer tot halverwege de goothoogte van de kas, wat ideaal is voor het opvangen van het regenwater in bijvoorbeeld een regenton. Let op: voor de kas kan worden gekozen de afvoer links of rechts te laten plaatsvinden (kijkend naar de muur waar de kas tegenaan staat). Houd hiermee rekening bij het bestellen.

Klik hier voor meer informatie

Bevestigingsmateriaal