Shake luchtverfrisser 4,5ml coconut + navulling

1 van3
Kenmerken
Inhoud
0,0045 l

Geurbeschrijving
Coconut 

Model
Startkit 

6,89
Levering binnen 5 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Met de Shake luchtverfrisser coconut ruikt je auto in een mum van tijd weer lekker fris! Dankzij de houten plug verspreiden de natuurlijke etherische oliën zich heel geleidelijk aan om zo voor een langdurige heerlijke kokosgeur te zorgen. De luchtverfrisser werkt tot 90 dagen lang waardoor je wekenlang van een aangename geur kunt genieten. De geurverspreider kan eenvoudig opgehangen worden aan de binnenspiegel met het handig hanglint.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Inhoud
0,0045 l
Geurbeschrijving
Coconut 
Fysieke kenmerken
Model
Startkit 
Kleur
Transparant 
Aantal
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
4 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,06 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
17,5 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
9 cm
Algemene kenmerken
Indicatie FSC keurmerk
Nee 
Referenties en codes
Hubo-referentie
927873
Leverancierscode
1710777
EAN- / barcode
3858892140925
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H317: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H411: Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H315: Veroorzaakt huidirritatie. EUH208: Bevat UNDEFINED. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P273: Voorkom lozing in het milieu. P333+P313: Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. P391: Gelekte/gemorste stof opruimen. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis