Soudal Cyanofix secondelijm gel 3g transparant

Kenmerken
Type lijm
Secondelijm 

Toepassing
Lijmen 

Inhoud
0,003 kg

Droogtijd
1 min

Gebruik
Binnen 

Materiaal van doeloppervlak
Alle oppervlaktes 

2,30
766,67/kg
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De Cyanofix secondelijm van Soudal is een oplosmiddelvrije lijm met een niet lopende gelstructuur en een hoge eindsterkte voor het verlijmen van oppervlakken die niet perfect op elkaar aansluiten. De lijm heeft een langere open tijd dan een gewoon cyano-acrylaat om de materialen samen te voegen.

  • Uitharding door contact met luchtvochtigheid
  • Oplosmiddelvrij
  • Druipt niet
  • Droogt transparant

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type lijm
Secondelijm 
Gebruik
Binnen 
Kleur
Transparant 
Gewicht
0,003 kg
Verpakking
Blister 
Technische kenmerken
Toepassing
Lijmen 
Inhoud
0,003 kg
Droogtijd
1 min
Materiaal van doeloppervlak
Alle oppervlaktes 
Algemene kenmerken
Merk
Soudal 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
10 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,017 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
18,7 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
0,2 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
184946
Leverancierscode
116390
EAN- / barcode
5411183077690
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
EUH202: Cyanoacrylaat. Gevaarlijk. Kleeft binnen enkele seconden aan huid en oogleden. Buiten het bereik van kinderen houden. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H335: Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. H315: Veroorzaakt huidirritatie.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P302+P352: Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. P362+P364: Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken. P304+P340: Na inademing: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis