Soudal Water Seal afdichtingspasta 310ml wit

Kenmerken
Type kit
Voegkit 

Toepassing
Afdichten 

Werking
Dichtend 

Kleur
Bruin 

Schimmelwerend
Nee

Merk
Soudal 

17,49
56,42/Liter
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De Water Seal afdichtingspasta van Soudal is geschikt voor het gas- en waterdicht afdichten van buizen en leidingen in metselwerk of beton.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type kit
Voegkit 
Kleur
Bruin 
Gewicht
0,406 kg
Kleur (detail)
Bruin 
Technische kenmerken
Toepassing
Afdichten 
Werking
Dichtend 
Schimmelwerend
-
Eisen verwerking
Ondergrond ontdoen van verf, roest, vuil, vet en stof. Het oppervlak opruwen met een vijl of grof schuurpapier en ontvetten met aceton. Meng de twee componenten grondig in verhouding en breng aan met een spatel. De dikte van het product is afhankelijk van het aandeel van de twee componenten. De uithardingstijd varieert afhankelijk van het aandeel en de temperatuur tussen 7 minuten en 1 uur. Na uitharding kan het product worden bewerkt als gewoon metaal (boren, polijsten, zagen, ...). 
Niveau van waterbestendigheid
Waterdicht 
UV bestendig
-
Zuurvrij
Overschilderbaar
-
Vochtbestendig
Ondergrond
Alle ondergronden 
(Blijvend) elastisch
Overschilderbaar na
0 h
Substantie
Pasta 
Algemene kenmerken
Merk
Soudal 
Indicatie FSC keurmerk
Nee 
Indicatie PEFC keurmerk
Nee 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
4,8 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,484 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
4,8 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
23 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
534404
Leverancierscode
124495
EAN- / barcode
5411183118478
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H334: Kan bij inademing allergie- of astmasymptomen of ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P342+P311: Bij ademhalingssymptomen: een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P261: Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. P273: Voorkom lozing in het milieu. P284: Adembescherming dragen. P304+P340: Na inademing: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis