Steelie Orbiter Vent Mount Kit magnetische gsm-houder auto 3-delig

1 van3
Kenmerken
Breedte
35,56 mm

Hoogte
28,7 mm

Lengte
66,04 mm

44,99
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De discrete magnetische Steelie Orbiter Vent Mount Kit gsm-houder kan je eenvoudig bevestigen, losmaken en laat je ook toe je telefoon te draaien op de verplaatsbare Vent Mount Ball. Het onopvallend metalen plaatje wordt aan je telefoon of telefoontasje bevestigd en creëert zo een veilige magnetische verbinding met de Orbiter Magnetic Socket.

De Steelie Orbiter Vent Mount Kit neemt handenvrij bellen naar een hoger niveau door de combinatie van de verplaatsbare Vent Mount met de krachtige Orbiter magneet en het onopvallend metalen plaatje.

  • Vent Mount met bal voor op het dashboard
  • Orbiter Magnetic Socket magnetische verbinder
  • Metalen plaatje
  • Siliconen ring voor veilige verbinding en vermijdt wegglijden
  • 360° draaien

Gebruikstips:

De Orbiter Magnetic Socket hecht aan de Vent Mount met behulp van een krachtige neodymium magneet. De siliconen ring in het centrum van de magneet zorgt voor een veilige verbinding en vermijdt het wegglijden. De Vent Mount kan naar een andere auto verplaatst worden door simpelweg de hendel te openen, en dan terug te vergrendelen in de andere auto.

Plaats het dunne metalen plaatje op je telefoon of case, bevestig de Vent Mount in je auto op de rooster van de ventilatie, en je bent klaar om je telefoon te bevestigen, los te maken, te draaien voor de perfecte kijkhoek.

De Steelie Orbiter Magnetic Socket bevat een sterke magneet. Deze magneet zal je mobiele apparaat niet beschadigen. Echter, plaats ze niet in de buurt van magnetisch gevoelige objecten zoals creditcards, pacemakers, of harde schijven van computers.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Breedte
35,56 mm
Hoogte
28,7 mm
Lengte
66,04 mm
Bevestigings-/aanbrengmethode
Magnetisch , Klemmen 
Aantal
Gewicht
0,15 kg
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
10,49 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,15 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
3,3 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
15,39 cm
Technische kenmerken
Materiaal
Siliconen , Metaal 
Algemene kenmerken
Duur van de garantie
2 jaar
Referenties en codes
Hubo-referentie
932768
Leverancierscode
NISTOVK-01-R8
EAN- / barcode
94664044623

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis