Tec7 Floor Fix epoxymortel 1kg

Kenmerken
Kleur
Grijs 

Inhoud
1 kg

Binnen/buitengebruik
Buiten , Binnen 

Functies
Afwerking 

Breedte
14,1 cm

Hoogte
10,6 cm

15,49
15,49/kg/mol
Levering binnen 5 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De Floor Fix epoxymortel van 1kg is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Je kan eenvoudig schade herstellen in industrievloeren, rijwegen, garagevloeren, brugdekken, weegbruggen, laadkades, opritten, betonvoegneuzen, of putten. Daarnaast kan je ook gaten dichten van ontbrekende tegels als zet- en voegmassa voor nieuwe tegels.

Om de mortel gebruiksklaar te maken, giet je de verharder in de epoxymortel en meng je het een 2 tal minuten. Voeg niets anders toe tot de massa. Breng de massa aan op zuivere, droge en stabiele ondergrond en werk het af na uitharder door te schuren, boren, slijpen, of verlijmen.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Kleur
Grijs 
Breedte
14,1 cm
Hoogte
10,6 cm
Lengte
14,1 cm
Gewicht
1,08 kg
Verpakking
Emmer 
Technische kenmerken
Inhoud
1 kg
Binnen/buitengebruik
Buiten , Binnen 
Functies
Afwerking 
Algemene kenmerken
Merk
Tec7 
Indicatie FSC keurmerk
Nee 
Indicatie PEFC keurmerk
Nee 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
24 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
1,08 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
34 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
29 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
152183
Leverancierscode
602510000
EAN- / barcode
5414195210710
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H317: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. H361d: Wordt ervan verdacht het ongeboren kind te schaden. H302: Schadelijk bij inslikken. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P264: Na het werken met dit product grondig wassen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P260: Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. P301+P330+P331: Na inslikken: de mond spoelen -- GEEN braken opwekken. P304+P340: Na inademing: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt. P405: Achter slot bewaren. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis