Tec7 PUR Pro isolatie- en montageschuim 750ml

Kenmerken
Lijm
Montagelijm 

Binnen/buitengebruik
Binnen , Buiten 

Inhoud
750 ml

Materiaal (detail)
PUR (Polyurethaan) 

Materiaal
Anders 

Verpakking
Spray 

10,59
14,12/l
Levering binnen 5 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De PUR Pro isolatie- en montageschuim met een inhoud van 750ml. Ideaal voor het opvullen van gaten, scheuren en naden op verschillende bouwmeterialen. De isolatie- en montageschuim heeft een snelhardende functie en is ongeopend lang houdbaar tot 18 maanden.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Lijm
Montagelijm 
Verpakking
Spray 
Breedte
66 mm
Hoogte
32,7 cm
Lengte
32,7 cm
Dikte
66 mm
Gewicht
0,883 kg
Technische kenmerken
Binnen/buitengebruik
Binnen , Buiten 
Inhoud
750 ml
Materiaal (detail)
PUR (Polyurethaan) 
Materiaal
Anders 
Verwerkingsmethode
Pistool 
Verwerkingstemperatuur
5 °C
Algemene kenmerken
Merk
Tec7 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
21,3 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
1,123 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
27,8 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
34 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
390619
Leverancierscode
670005000
EAN- / barcode
5414195670057
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H317: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. H229: Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H351: Verdacht van het veroorzaken van kanker (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is). H373: Kan schade aan UNDEFINED veroorzaken bij langdurige of herhaalde blootstelling (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is). H222: Zeer licht ontvlambare aerosol. H332: Schadelijk bij inademing. H335: Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. H334: Kan bij inademing allergie- of astmasymptomen of ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken. H315: Veroorzaakt huidirritatie.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P312: Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P410+P412: Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P308+P313: Na (mogelijke) blootstelling: een arts raadplegen. P251: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. P405: Achter slot bewaren.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis