Turtle Wax Cockpit Shine onderhoudsproduct interieur vanille 500ml

Kenmerken
Gebruiksklaar
Ja

Inhoud
0,5 l

Breedte
66 mm

Hoogte
66 mm

Lengte
23,9 cm

Merk
Turtle Wax 

9,49
18,98/l
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Onderhoud kunststof onderdelen in de auto met deze Turtle Wax Fresh Shine Vanille. Deze wax reinigt, geeft glans en heeft een anti-statische werking zodat je dashboard en andere kunststof in je auto interieur langer stofvrij blijft. Na een behandeling met dit dashboard onderhoudsproduct geurt je auto tot 8 dagen lang heerlijk naar vanille. 

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Gebruiksklaar
Inhoud
0,5 l
Fysieke kenmerken
Breedte
66 mm
Hoogte
66 mm
Lengte
23,9 cm
Type
Onderhoud 
Algemene kenmerken
Merk
Turtle Wax 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
20,5 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,42 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
24,5 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
13,7 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
19535
Leverancierscode
1830714
EAN- / barcode
5010322741708
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H229: Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting H222: Zeer licht ontvlambare aerosol. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H315: Veroorzaakt huidirritatie. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P410+P412: Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P271: Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. P302+P352: Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. P251: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. P304+P340: Na inademing: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis