Turtle Wax Waterafstotende spray voor autoruiten 300ml

Kenmerken
Type
Reiniging 

Gebruiksklaar
Ja

Inhoud
0,3 l

Breedte
77 mm

Hoogte
45 mm

Lengte
17,7 cm

11,99
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Met de waterafstotende spray voor autoruiten Clearvue Rain Repellant glijden water en sneeuw moeiteloos van je autoruiten en krijgt vuil minder kans om te hechten. Deze waterafstotende spray legt een glasheldere, waterafstotende laag op de buitenkant van je ruiten die ook je ruitenwissers spaart.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type
Reiniging 
Breedte
77 mm
Hoogte
45 mm
Lengte
17,7 cm
Gewicht
0,24 kg
Aantal
Technische kenmerken
Gebruiksklaar
Inhoud
0,3 l
Algemene kenmerken
Merk
Turtle Wax 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
16,5 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,28 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
19,3 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
14 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
868089
Leverancierscode
1830901
EAN- / barcode
5010322758324
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H225: Licht ontvlambare vloeistof en damp. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P403+P233: Op een goed geventileerde plaats bewaren. In goed gesloten verpakking bewaren. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P261: Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. P304+P340: Na inademing: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis