Valma koelvloeistof G12+ 5l

Kenmerken
Breedte
18,7 cm

Hoogte
28,1 cm

Lengte
13,7 cm

Merk
Valma 

21,99
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De Valma koelvloeistof G12+ met een inhoud van 5l zorgt voor een optimale koeling van de motor in zomer en winter, zodat deze op de juiste temperatuur blijft en niet oververhit raakt. Valma Koelvloeistof G12 is een Long Life kant en klare koelvloeistof en kan zonder verdunning direct gebruikt worden. Deze Long Life koelvloeistof hoeft in principe nooit vervangen te worden, tenzij er sprake is van een lekkage.

De koelvloeistof beschermt het hele jaar tegen vorst en corrosie en geeft bescherming tot -30° C, daarnaast hoe je geen water of anitvries toe te voegen. De gebruiksklare vloeistof is veilig voor de radiator en voorkomt kalk- en schuimvorming en tast geen lak, rubber of metal aan.

TIP: Neem een fles koelvloeistof mee in de auto, in geval van nood kan u de koelvloeistof bijvullen en verder rijden. Laat wel de motor eerst afkoelen voordat u gaat bijvullen omdat er druk staat op het koelvloeistofreservoir.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Breedte
18,7 cm
Hoogte
28,1 cm
Lengte
13,7 cm
Gewicht
4,9 kg
Algemene kenmerken
Merk
Valma 
Duur van de garantie
2 jaar
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
18,7 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
4,9 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
13,7 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
28,1 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
932286
Leverancierscode
1830802
EAN- / barcode
8716591364255
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H373: Kan schade aan bloed veroorzaken bij langdurige of herhaalde blootstelling (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is). . H302: Schadelijk bij inslikken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P301+P312: Na inslikken: bij onwel voelen een Antigifcentrum of een arts raadplegen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis