Vloerreiniger Floor Cleaner 5 geel

Merk Kärcher 
Type handvat Ergonomisch 
Vermogen 460 W

Meer kenmerken

Accessoires

Dit product bevindt zich in je winkelmandje. Klik hier!

249,-

Accessoires

Extra informatie

Met de Vloerreiniger Floor Cleaner 5 kan je in 1 beweging dweilen en het vuil opzuigen. Dweilen was nog nooit zo eenvoudig, snel en grondig. Met de bevochtigde roterende microvezelrollen neem je het vuil op. Het vuil wordt afgezogen naar een vuilwatertank. Dankzij een zelfreinigende functie hou je de rollen steeds proper en klaar voor gebruik. In vergelijking met conventionele methoden, verbruikt de Floor Cleaner 5 tot 85% minder water voor een aanzienlijk beter reinigingsresultaat. De Floor Cleaner 5 kan worden gebruikt op alle gebruikelijke harde vloeren van hout, steen of kunststof. Tankinhoud: 400ml proper water, 200ml vuil water.

Fysieke kenmerken
Breedte 27 cm
Hoogte 122 cm
Gewicht 4.6 kg
Technische kenmerken
Lengte kabel 7 m
Type handvat Ergonomisch 
Vermogen 460 W
Garantie
Garantie 2 jaar 
Algemene kenmerken
Merk Kärcher 
Verpakking
Lengte verpakking  76 cm
Breedte verpakking  33 cm
Hoogte verpakking  28 cm
Gewicht verpakking 6.6 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie 832336
Leverancierscode 10555000
EAN- / barcode 4054278091532
Recupel

 Transport

Als je dit product koopt, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport

Productaccessoires

Reinigingsmiddelen

Vloerreinigingsmiddel FC 500ml Laminaat/Kurk/Verzegeld parket

Dit vloerreinigingsmiddel is geschikt voor het reinigen van laminaat, kurk en verzegeld parket en geeft je vloer een mooie glans. Dit product beschermt het hout tegen vocht en voorkomt zo een verweking van de ondergrond. Gebruik: vul de properwatertank van je vloerreiniger met water en voeg dan 1/4 tot 1/2 dop vloerreinigingsmiddel toe.

Klik hier voor meer informatie

Vloerreinigingsmiddel FC 500ml Gewaxt parket

Dit vloerreinigingsmiddel is geschikt voor het reinigen van geoliede en wasbehandelde houten vloeren en geeft je vloer een mooie glans. Dit product voorkomt vergrijzing én beschermt het hout tegen vocht. Zo voorkomt deze vloerreiniger een verweking van de ondergrond. Gebruik: vul de properwatertank van je vloerreiniger met water en voeg dan 1/4 tot 1/2 dop vloerreinigingsmiddel toe. Voor een manuele poetsbeurt gebruik je 2 tot 3 dopjes per 5l water.

Klik hier voor meer informatie

Vloerreinigingsmiddel FC 500ml Universeel

Dit universeel vloerreinigingsmiddel is geschikt voor het reinigen van alle harde vloeren en zorgt voor een mooie glans. Dit product beschermt hout tegen vocht om verweking van de ondergrond te voorkomen. Deze universele vloerreiniger geeft een streeploos resultaat. Gebruik: vul de properwatertank van je vloerreiniger met water en voeg dan 1/4 tot 1/2 dopvloer reinigingsmiddel toe. Voor een manuele poetsbeurt gebruik je 2 tot 3 dopjes per 5l water.

Klik hier voor meer informatie

Vloerreinigingsmiddel FC 500ml Steen

Dit vloerreinigingsmiddel is geschikt voor het reinigen van stenen vloeren, muren en tegels maar kan ook gebruikt worden voor vinyl, PVC en linoleum. Het reinigingsmiddel verwijdert snel en efficiënt vuil en voetsporen en geeft een streeploos resultaat. Gebruik: vul de properwatertank van je vloerreiniger met water en voeg dan 1/4 tot 1/2 dop vloerreinigingsmiddel toe. Voor een manuele poetsbeurt gebruik je 2 tot 3 dopjes per 5l water.

Klik hier voor meer informatie