Wastafelkast Slide staand 80cm Sahara

Breedte 79.5 cm
Diepte 45 cm
Type Wastafelkast 
Materiaal MDF 
Merk Lafiness 

Meer kenmerken

Accessoires

Dit product bevindt zich in je winkelmandje. Klik hier!

557,-
455,-
-18%

Levering binnen 6 werkdagen

Verzendkosten: €49

Leveringsvoorwaarden

Accessoires

Extra informatie

Deze staande wastafelkast Slide in kleur Sahara met breedte van 80cm is voorzien van 3 handige laden met Soft Close sluiting en een antislipbodem. De kast heeft een diepte van 45cm en de laden zijn voorzien van geïntegreerde handvaten. De bovenste lade heeft handige opbergvakjes voor meer en overzichtelijkere opbergruimte. Dankzij de verstelbare pootjes in chroom kan je de kast gemakkelijk perfect waterpas zetten. Combineer deze wastafelkast met de wastafel, spiegel of spiegelkast, verlichting en kolomkast uit dezelfde reeks voor een harmonieus geheel.

Deze wastafelkast maakt deel uit van een badkamermeubel. De bijhorende onderdelen van het meubel kan je terugvinden bij de accessoires. Dit artikel is niet altijd compatibel met andere badkamermeubelen.

Algemene kenmerken
Merk Lafiness 
Keurmerk FSC 
Fysieke kenmerken
Breedte 79.5 cm
Hoogte 75 cm
Diepte 45 cm
Type Wastafelkast 
Kleur Sahara 
Materiaal MDF 
Handgrepen Inbegrepen 
Verpakking
Lengte verpakking  85 cm
Breedte verpakking  80 cm
Hoogte verpakking  50 cm
Gewicht verpakking 34 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie 556765
Leverancierscode 311402
EAN- / barcode 5400996130517

Informatie en documentatie

eco

 Ecocheques

In de winkel kan je dit artikel met ecocheques betalen.

Meer informatie kan je hier vinden

 Transport

Als je dit product koopt, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport

Productaccessoires

Wastafels

Wastafel Slide porselein 80cm wit

Deze wastafel Slide met witte kleur heeft een breedte van 80cm, is vervaardigd uit porselein en voorzien van een overloop. De wastafel is perfect combineerbaar met de wastafelkast uit dezelfde serie Slide in kleur Sahara (ref. 556807) of witte kleur (ref. 556763), voor een harmonieus geheel en een toegevoegde waarde in je badkamer.

Deze wastafel maakt deel uit van een badkamermeubel. De bijhorende onderdelen van het meubel kan je terugvinden bij de accessoires. Dit artikel is niet altijd compatibel met andere badkamermeubelen.

Klik hier voor meer informatie

Spiegels

Spiegel Slide 80x70 cm

Deze elegante spiegel Slide past dankzij de eenvoudige maar stijlvolle vormgeving in zowat elk badkamerinterieur. De spiegel heeft een breedte van 80cm en past dus perfect boven het badkamermeubel Slide met breedte 80cm (combinatie van wastafelkast en wastafel). Werk af met de LED-verlichting uit dezelfde reeks voor een harmonieus geheel.

Deze spiegel maakt deel uit van een badkamermeubel. De bijhorende onderdelen van het meubel kan je terugvinden bij de accessoires. Dit artikel is niet altijd compatibel met andere badkamermeubelen.

Klik hier voor meer informatie

Spiegelkasten

Spiegelkast Slide 80cm aluminium

Deze spiegelkast Slide met een breedte van 80cm is voorzien van een aluminiumkleurige afwerking waardoor deze naadloos aansluit bij de Slide wastafel- en kolomkast in kleur Sahara. Deze spiegelkast is voorzien van 2 spiegeldeuren met Soft Close sluiting. Werk af met de LED-verlichting uit dezelfde reeks voor een harmonieus geheel.

De bijhorende onderdelen van het meubel kan je terugvinden bij de accessoires. Dit artikel is niet altijd compatibel met andere badkamermeubelen.

Klik hier voor meer informatie

Verlichting

LED-verlichting Slide IP44 6W 30cm

Deze LED-verlichting Slide is spatwaterdicht (IP44) en is perfect combineerbaar met een spiegelkast of spiegel van dezelfde serie Slide. De energiezuinige LED-verlichting met een vermogen van 6W geeft meer dan voldoende en mooi helder licht om je gemakkelijk te kunnen scheren of te kunnen opmaken. Opgelet: voor een spiegelkast met een breedte van 120cm plaats je best 2x deze LED-verlichting zodat je over de gehele breedte voldoende licht hebt.

Deze LED verlichting maakt deel uit van een badkamermeubel. De bijhorende onderdelen van het meubel kan je terugvinden bij de accessoires. Dit artikel is niet altijd compatibel met andere badkamermeubelen.

Klik hier voor meer informatie

Kolomkasten

Kolomkast Slide 30cm omkeerbaar Sahara

Deze hangende kolomkast Slide in kleur Sahara met een breedte van 30cm is voorzien van 2 omkeerbare deuren met Soft Close sluiting. Dankzij de omkeerbare deuren kan je kiezen tussen links- of rechtsdraaiend. Deze kolomkast sluit naadloos aan bij de andere onderdelen van de Slide-serie. Combineer met een wastafelkast, wastafel, spiegel of spiegelkast en verlichting uit deze serie voor het mooiste resultaat. Eveneens verkrijgbaar in de kleur wit.

Deze kolomkast maakt deel uit van een badkamermeubel. De bijhorende onderdelen van het meubel kan je terugvinden bij de accessoires. Dit artikel is niet altijd compatibel met andere badkamermeubelen.

Klik hier voor meer informatie