WD-40 multispray met flexibele spuitmond 400ml

1 van5
Kenmerken
Inhoud
0,4 l

Merk
WD-40 

14,99
37,47/l
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De WD-40 multispray van 400ml is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke spray die geschikt is voor allerhande toepassingen in je huis, garage of werkplaats, zoals het smeren van scharnieren of het verwijderen van verf, vet en loszittend roest. De spray maakt stroeflopende onderdelen weer soepel en is daardoor onmisbaar voor het onderhoud van machines of auto's. Dankzij de flexibele spuitmond raak je zelfs op de moeilijkst bereikbare plaatsen.

  • Stopt piepen en kraken
  • Verdrijft vocht
  • Verwijdert hardnekkige resten
  • Laat een beschermend laagje achter
  • Siliconenvrij

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Inhoud
0,4 l
Algemene kenmerken
Merk
WD-40 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
7,5 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,438 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
24,5 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
5,5 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
916374
Leverancierscode
1062976
EAN- / barcode
5032227316881
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H229: Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. H222: Zeer licht ontvlambare aerosol. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P312: Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P301+P310: Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P331: GEEN braken opwekken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P405: Achter slot bewaren. P410+P412: Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. P261: Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. P271: Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. P251: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis