weerstation met CO2 sensor

Kenmerken
Functies
Anders 

169,-
Levering binnen 2 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Dit slimme weerstation van Netatmo bestaat uit een binnen- en buitenmodule. Deze beide modules werken via een gratis app op je tablet of smartphone. Daarnaast beschikken ze beide over een elegant, discreet, aluminium design. De binnenmodule wordt gevoed via een USB-stroomkabel en de buitenmodule door 2 AA-batterijen.

De buitenmodule is bestand tegen slechte weersomstandigheden en geeft in real time belangrijke informatie over het weer in de regio waar je woont: temperatuur, luchtvochtigheid, luchtkwaliteit, luchtdruk en het weer. Zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan bij een geplande bbq of wandeling.

In totaal kan je tot 3 indoor modules toevoegen aan je weerstation. Deze indoor module kan in elke kamer binnen geplaatst worden en meet temperatuur, luchtvochtigheid en het CO2-niveau. Dankzij de CO2-sensor weet je meteen het CO2-niveau in de kamer. Druk eenvoudig op de bovenkant van de indoor module en kijk welke kleur de ingebouwde lichtindicator aangeeft (groen = zeer goed, geel = middelmatig, rood = waarschuwing).

Ontvang meldingen die voor jou van belang zijn in real-time via je smartphone of tablet, zoals een te hoge CO2-concentratie, een onstabiele temperatuur of een stijgende vochtigheid. Op basis van de metingen kan je de verwarming aanpassen om de temperatuur te regelen, of op het juiste moment het raam openzetten om de vochtigheid te verlagen of frisse lucht binnen te laten. We leven veel meer binnen dan buiten: een goede reden om extra aandacht te besteden aan de kwaliteit van de lucht die je inademt.

  • Weergave van temperatuur, luchtvochtigheid, luchtkwaliteit, CO2-niveau , luchtdruk en het weer
  • Meldingen ontvangen via smartphone en tablet
  • Binnenmodule compatibel met iPhone minimaal iOS 9, minimaal Android 4.2 en minimaal Windows 8.0
  • Temperatuurbereik van 0° tot 50° en buiten van -40° tot 65°
  • Luchtvochtigheid bereik 100%
  • CO2-meter: 0 tot 5000 ppm
  • Barometer meetbereik: 260 tot 1160 mbar 

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Technische kenmerken
Functies
Anders 
Bereik
100 m
Energiebron
Accu/batterij 
Materiaal
Aluminium 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
18,6 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,289 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
7,5 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
18,6 cm
Fysieke kenmerken
Kleur
Zilver 
Gewicht
0,289 kg
Algemene kenmerken
Indicatie FSC keurmerk
Nee 
Indicatie PEFC keurmerk
Nee 
Referenties en codes
Hubo-referentie
960616
Leverancierscode
449103004
EAN- / barcode
3700730500104
Bebat Recupel

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis