Woca Spot Stop vlekverwijderaar hout 150ml

Kenmerken
Type hout
Parket 

Binnen/buitengebruik
Binnen 

Inhoud
0,15 l

Indicatie gebruiksklaar
Ja

Verdunning
Gebruiksklaar 

Breedte
50 mm

14,99
99,93/l
Levering binnen 4 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. De levertermijn kan langer zijn als je grote hoeveelheden van een product bestelt. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. 

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

De Spot Stop vlekkenverwijderaar van Woca is het perfecte middel om komaf te maken met vetvlekken op je geolied parket. Verwarm de vetvlek met een haardroger gedurende een halve minuut en spuit het middel op ongeveer 20cm boven de vlek. Laat het middel gedurende een paar minuten inwerken en schrob de vlek met een parketborstel. Als de vlek verdwenen is, spoel je nog even na met water en Woca zeep en je bent klaar!

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type hout
Parket 
Breedte
50 mm
Hoogte
50 mm
Lengte
21 cm
Gewicht
0,28 kg
Inwerktijd
5 min
Technische kenmerken
Binnen/buitengebruik
Binnen 
Inhoud
0,15 l
Indicatie gebruiksklaar
Verdunning
Gebruiksklaar 
Algemene kenmerken
Merk
Woca 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
5 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,28 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
21 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
5 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
930907
Leverancierscode
915SSO150
EAN- / barcode
5430000588102
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Waarschuwingen (H-zinnen)
H229: Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting H222: Zeer licht ontvlambare aerosol. H411: Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H315: Veroorzaakt huidirritatie. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P403: Op een goed geventileerde plaats bewaren. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P261: Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. P271: Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. P251: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis