Wynn's emissieverminderaar diesel 500ml

Kenmerken
Type olie
Motorolie 

Type
Onderhoud 

Inhoud
0,5 l

Gebruiksklaar
Ja

24,99
Levering binnen 3 werkdagen
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

4,95
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Wynn's diesel emissieverminderaar is een chemische behandeling voor dieselmotoren, die de uitlaatemissie vermindert en het motorrendement en de brandstofbesparing verbetert. Het beschermt tegen de negatieve werking van water in dieselbrandstof.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type olie
Motorolie 
Type
Onderhoud 
Aantal
Gewicht
0,39 kg
Technische kenmerken
Inhoud
0,5 l
Gebruiksklaar
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
9 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
0,46 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
4,4 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
23,4 cm
Algemene kenmerken
Duur van de garantie
2 jaar
Referenties en codes
Hubo-referentie
940576
Leverancierscode
1831008
EAN- / barcode
5411693503924
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. H372: Veroorzaakt schade aan organen (centraal zenuwstelsel) bij langdurige of herhaalde blootstelling UNDEFINED. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H304: Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P301+P310: Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen. P331: GEEN braken opwekken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P260: Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. P273: Voorkom lozing in het milieu. P405: Achter slot bewaren.
Volledig veiligheidsinformatieblad

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis