Elektrische bakfiets "Carry" voor maar 1.799,-

Koop nu de elektrische bakfiets "Carry" voor maar €1799! Verkrijgbaar op bestelling in je Hubo winkel of bestel via hubo.be. De bakfiets wordt gratis bij je thuis geleverd. 

  • 36V Li-lon batterij met New Generation High Capacity-cellen
  • Shimano Tourney 7 revoshift versnellingen
  • Bafang 250 W achtermotor
  • Traploze ondersteuning met 9 standen
  • Beugelslot met ketting
  • LED verlichting
  • Actieradius: 40-70 km

Compacte achtermotor

Deze bakfiets heeft een elektrische achtermotor van 250 Watt. De motor is borstelloos, geluidloos, is compact en heeft een vrijloopsysteem. Als je de elektrische ondersteuning niet gebruikt, heb je geen wrijving van de motor. 

Afneembare batterij

De afneembare 36V Li-lon batterij is uitgerust met een 'Battery Management System'. Dat zorgt voor een langere levensduur en een betere lading van de batterij. Bovendien zorgt het systeem voor een betere berekening van de resterende batterijcapaciteit. 

Trommelremmen vooraan

Deze elektrische bakfiets is uitgerust met trommelremmen vooraan. Dankzij sensoren in de remmen zal de fiets nooit vanzelf vooruit gaan. Zodra je de remmen gebruikt, zal de motor geen bijstand meer geven. 

Gebruiksvriendelijke display

Op het stuur bevindt zich een handige display met helder scherm. Die toont je alle informatie die je als fietser nodig hebt, zoals batterijcapaciteit, dagteller, afgelegde kiloimeters, gemiddelde snelheid en nog veel meer. 

LED-verlichting

Dankzij de heldere LED lichten vooraan en achteraan ben je altijd zichtbaar in het verkeer, ook in het donker! De lichten halen hun stroom uit de batterij en kan je bedienen via de centrale display op het stuur. 

Afneembare regenhoes

Met de handige regenhoes hou je je lading altijd droog. De bak heeft twee bankjes zodat er plaats is voor vier kinderen. De bak kan een maximaal gewicht van 150 kg aan. 

Levenslange garantie op het frame én 1 gratis onderhoud

Bij aankoop van de elektrische bakfiets bij Hubo krijg je automatisch een levenslange garantie op het frame, 7 jaar op niet-elektronische onderdelen en 2 jaar op de elektronische onderdelen. 

Toch een probleem? Baladeur biedt je onderhoud en herstelling aan huis. Je kan online een afspraak maken. Het eerste onderhoud ter waarde van €49 krijg je bovendien helemaal gratis (geldig tot max. 500 kilometer of binnen de 6 maanden, afhankelijk van wat zich eerst voordoet).

Gerelateerde producten

Bij Hubo vind je naast de collectie (elektrische) fietsen een ruim assortiment fietsaccessoires zoals fietsverlichting, fietstassen, fietspompen, fietsendragers, fietsenrekken, fluo hesjes, fietshelmen,... Bestel eenvoudig online of bij de hubo winkel in jouw buurt.

Fietsverlichting

Zorg ervoor dat je gezien wordt op de fiets! Bij Hubo vind je een uitgebreid assortiment fietsverlichting om voor- en achteraan je fiets te bevestigen. 

Fietspompen

Door je fietsbanden regelmatig op te pompen rijdt je fiets veel vlotter. Ontdek hier ons assortiment voetpompen, handpompen, minipompen,...

Fietsendragers

Neem je de fiets mee op vakantie? Of combineer je auto en fiets voor het woon-werkverkeer? Dan komt een fietsendrager handig van pas!

Fietsenrekken

Een fietsenrek is erg handig als je meerdere fietsen dicht bij elkaar wil plaatsen. Ontdek hier ons assortiment fietsenrekken.