Demonstraties elektrische fietsen

Geniet jij ook zo van een gezellig fietstochtje doorheen de natuur of ga je met de fiets naar het werk en kan je een extra duwtje in de rug gebruiken? Kom dan langs tijdens een fiets-demo in een Hubo winkel bij jou in de buurt. Ervaar zelf wat een elektrische fiets voor jou kan betekenen!


 

Stuntaanbiedingen 

Profiteer nu van de stuntaanbiedingen op onze elektrische fietsen, het ideale vervoersmiddel voor korte tot middellange afstanden! Voor alle elektrische fietsen in ons assortiment geldt:

  • 3 jaar omniumgarantie aan huis, ook voor lekke band
  • 1 gratis onderhoud in de garantieperiode
  • Gegarandeerde actieradius van minimaal 100 km, gedurende 3 jaar

 

Elektrische fiets met voorwielmotor

Deze sportieve, elektrische fiets heeft een makkelijk uitneembare accu die netjes weggewerkt is onder de bagagedrager. De aandrijving van de fiets bevindt zich in het voorwiel. De fiets is zowel verkrijgbaar in dames- als mannenmodel, wit of zwart. 

Elektrische fiets met middenmotor

Deze efficiënte elektrische fiets is voorzien van een motor centraal in het kader. De middenmotor biedt een zeer goede stabiliteit. De fiets is zowel verkrijgbaar in dames- als mannenmodel, wit of zwart. 
 

Elektrische fiets met middenmotor "Shimano Steps"

De "Shimano Steps" wordt gekenmerkt door zijn zachte acceleratie en grotere autonomie (125km). Met deze elektrische fiets met middenmotor kan je zorgeloos genieten! De fiets is zowel verkrijgbaar in dames- als mannenmodel, zwart.

Eerstvolgende demonstraties

Gerelateerde producten