Ontdek onze elektrische fietsen 

Fiets jij binnenkort net als Femke zonder enige moeite de oude Kwaremont op? Ontdek onze elektrische fietsen! 

Elektrische fiets met voorwielmotor

Deze sportieve, elektrische fiets heeft een makkelijk uitneembare accu die netjes weggewerkt is onder de bagagedrager. De aandrijving van de fiets bevindt zich in het voorwiel. De fiets is zowel verkrijgbaar in dames- als mannenmodel, wit of zwart. 
 

Elektrische fiets met middenmotor

Deze efficiënte elektrische fiets is voorzien van een motor centraal in het kader. De middenmotor biedt een zeer goede stabiliteit. De fiets is zowel verkrijgbaar in dames- als mannenmodel, wit of zwart. 
 

Elektrische fiets met middenmotor "Shimano Steps"

De "Shimano Steps" wordt gekenmerkt door zijn zachte acceleratie en grotere autonomie (125km). Met deze elektrische fiets met middenmotor kan je zorgeloos genieten! De fiets is zowel verkrijgbaar in dames- als mannenmodel, zwart.

Elektrische vouwfiets

Deze superhandige elektrische vouwfiets weegt slechts 22 kg en is in te klappen tot een compact pakketje, waardoor hij eenvoudig mee te nemen is. Het inklappen duurt minder dan 10 seconden danzij het slimme Quick Release systeem. Dit model is verkrijgbaar in wit of zwart. 

Stuntaanbiedingen: nu nog in prijs verlaagd!

Profiteer nu van de stuntaanbiedingen op onze elektrische fietsen, het ideale vervoersmiddel voor korte tot middellange afstanden! Voor alle elektrische fietsen in ons assortiment geldt:

  • 3 jaar omniumgarantie aan huis, ook voor lekke band
  • 1 gratis onderhoud in de garantieperiode
  • Gegarandeerde actieradius van minimaal 100 km, gedurende 3 jaar (voor de vouwfietsen geldt een actieradius van +80km)

 

Eerstvolgende demonstraties

Gerelateerde producten