Demonstraties elektrische fietsen

Wil jij graag zelf één van onze elektrische fietsen uitproberen? Kom dan langs tijdens een fietsen-demo in een Hubo winkel bij jou in de buurt!

Elektrische fietsen bij Hubo

Profiteer nu van de stuntaanbiedingen op onze elektrische fietsen, het ideale vervoersmiddel voor korte tot middellange afstanden! Voor alle elektrische fietsen in ons assortiment geldt:

  • 3 jaar omniumgarantie aan huis, ook voor lekke band
  • 1 gratis onderhoud in de garantieperiode
  • Betaalbaar met eco-cheques

 

Eerstvolgende demo's

MA 26/02 10u-12u Hubo Tienen
MA 26/02 15u-17u Hubo Maasmechelen
DI 27/02 10u-12u Hubo Leopoldsburg
DI 27/02 15u-17u Hubo Bilzen
VR 02/03 10u-12u Hubo Lebbeke
VR 02/03 15u-17u Hubo Retie

Bekijk alle data >>

Elektrische fiets met voorwielmotor

Deze sportieve, elektrische fiets heeft een makkelijk uitneembare accu die netjes weggewerkt is onder de bagagedrager. De aandrijving van de fiets bevindt zich in het voorwiel. De fiets is zowel verkrijgbaar in dames- als mannenmodel, wit of zwart. 
 

Elektrische fiets met middenmotor

Deze efficiënte elektrische fiets is voorzien van een motor centraal in het kader. De middenmotor biedt een zeer goede stabiliteit. De fiets is zowel verkrijgbaar in dames- als mannenmodel, wit of zwart. 
 

Elektrische fiets met middenmotor "Shimano Steps"

De "Shimano Steps" wordt gekenmerkt door zijn zachte acceleratie en grotere autonomie (125km). Met deze elektrische fiets met middenmotor kan je zorgeloos genieten! De fiets is zowel verkrijgbaar in dames- als mannenmodel, zwart.

Elektrische vouwfiets

Deze superhandige elektrische vouwfiets weegt slechts 22 kg en is in te klappen tot een compact pakketje, waardoor hij eenvoudig mee te nemen is. Het inklappen duurt minder dan 10 seconden danzij het slimme Quick Release systeem. Dit model is verkrijgbaar in wit of zwart. 

Nieuw bij Hubo: Elektrische Mountainbike

Deze elektrische mountainbike heeft een Li-Ion accu van 36V (10,4Ah) en een Brushless 250W achtermotor. De mountainbike is uitgerust met schijfremmen, een verende voorvork en 7 Shimano-versnellingen. 

  • Autonomie: 70km
  • Frame: 27,5"
  • LCD-scherm en snelheidssensor
  • Zachte handgrepen

Wil je deze elektrische mountainbike graag zelf eens uitproberen? Kom dan zeker langs tijdens 1 van onze demo-dagen. Tot snel!

Gerelateerde producten