Grote inruilactie! Tot €200 extra korting op je nieuwe fiets

Breng tussen 9 juni en 20 juni 2021 jouw oude fiets binnen in je Hubo winkel en krijg tot €200 extra korting bij aankoop van een splinternieuwe elektrische fiets! Voor een gewone fiets krijg je €50 en voor een elektrische fiets €200 korting.

Ruil je oude fiets in en krijg je nieuwe elektrische fiets met korting!

De Evobike elektrische fiets met voorwielmotor is ideaal als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke elektrische fiets. Verkrijgbaar in zwart, grijs en wit. 3 jaar waarborg. 

De Minerva elektrische fiets met voorwielmotor is ideaal als je op zoek bent naar een stijlvolle elektrische fiets met luxuezue afwerking, 9 versnellingen en Schwalbe anti-lek banden. Verkrijgbaar in grijs. 5 jaar waarborg. 

De Minverva Estrel Comfort elektrische fiets met middenmotor is ideaal als je op zoek bent naar een stijlvolle elektrische fiets met een natuurlijke rijervaring. Verkrijgbaar in zwart. 5 jaar waarborg. 

Algemene voorwaarden 

  • €50 korting bij inruiling van een gewone fiets | €200 korting bij inruiling van een elektrische fiets 
  • 1 kortingsbon per klant per nieuw aangekochte fiets
  • Korting niet van toepassing op bakfietsen
  • Inruilperiode van 9 juni t.e.m. 20 juni 2021 | Kortingsbon geldig tot 14 dagen na inlevering van je oude fiets
  • Fiets inleveren in werkende staat (batterij en aandrijving werkt, mechanische onderdelen werken, slot/batterij/lader aanwezig)
  • Je kan je fiets inruilen en profiteren van de korting in alle 154 Hubo winkels (niet online)

 

Brochure elektrische fietsen 2021

Bij Hubo vind je een ruim aanbod elektrische fietsen vanaf €799. Bekijk in onze brochure de verschillende modellen met hun specifieke eigenschappen en vind de fiets die bij jou past! Onze fietsen worden een heel jaar door verkocht aan een VASTE LAGE PRIJS waardoor ze niet cumuleerbaar zijn met andere kortingen of promoties.

Profiteer tijdens de grote inruilactie van €50/€200 extra korting bovenop de vaste lage prijs!