Aan de slag in de herfsttuin!

Bladblazers: nu tot 34% korting

Bladeren moeten in de herfst regelmatig van het gazon verwijderd worden om bruine plekken en mos te voorkomen. Bij Hubo vind je een ruim assortiment bladblazers van merken zoals Bosch, Gardena, Black+Decker,...

Tip! Je kan de bladeren gebruiken om je bloembedden, moestuin en andere planten die gevoelig zijn voor vorst te beschermen. 

Heggenscharen

September is de maand voor de laatste snoeibeurt van je hagen en struiken. Zo staan ze er ook tijdens de winter netjes bij. Neem snel een kijkje in ons ruime aanbod: accu heggenscharen, benzine heggenscharen, telescopische heggenscharen,...

Gereedschap voor jouw brandhout: nu tot 40% korting

Bereid je voor op een koude winter! Profiteer nu van straffe kortingen op kettingzagen om jouw houtblokken op maat te zagen. Klief je houtblokken in mooie gebruiksklare stukken met een kliefhamer of kliefmachine. Zo kan je in de winter genieten van de heerlijke warmte van je haardvuur. 

Tuinbergingen en tuinhuizen: nu tot 33% korting

Terrasverwarming: nu tot 28% korting

Dankzij de warmte van een terrasverwarmer kan het op een mooie herfstavond nog heerlijk vertoeven zijn in de tuin. Bij Hubo vind je terrasverwarmers op gas en elektriciteit, zowel staande als hangende modellen. 

Hakselaars

Opgeruimd staat netjes, ook in je tuin. Met een hakselaar kan je je snoeiafval eenvoudig versnipperen om vervolgens te composteren. Perfect als bedekking van je bloemperken of om te verwerken in je composthoop.