Levis Ambiance

Met Levis Ambiance kan je jouw persoonlijkheid in huis echt laten spreken! De Levis Ambiance muurverf en lakken zijn van superieure kwaliteit en hebben een unieke HD colour formule, waardoor je extra lang kan genieten van jouw Levis Ambiance kleurkeuze.

Levis Ambiance: muurverf en lakken van topkwaliteit

Rijke, heldere en intense kleuren

De unieke formule van onze HD colour technologie bevat sterke kleurpigmenten. Zij zorgen voor die mooie, diepe kleuren.

Kleuren die niet vervagen

Door de samenstelling van de nieuwe generatie Levis Ambiance zijn de verven nog beter bestand tegen vervaging door uv-licht. Hun kleur blijft altijd even stralend. Verplaats dus gerust een kast of een kader, of verander de hele inrichting van je huis. Op de muren zal je geen kleurverschil zien. Die hoef je dus niet te herschilderen.

Beter voor het milieu en sterk van kwaliteit

Levis Ambiance streeft naar kwaliteitsvolle verven die ook nog eens beter zijn voor het milieu en de leefomgeving. Het grootste deel van het assortiment heeft het Europese Ecolabel verkregen. Je herkent de Ecolabel-producten aan het groene icoontje op de voorkant van de verpakking.

Tip! Alle producten met Ecolabel kan je met Ecocheques betalen.

Ontdek het Levis Ambiance assortiment bij Hubo

Mix & match met Levis Ambiance

Levis Ambiance helpt je bij je kleurkeuze door de 54 kleuren in te delen in 3 overzichtelijke thema's en 6 kleurlijnen.
Wist je ook dat de kleuren prachtig en eenvoudig te combineren zijn? Kies uit de kleuren die verticaal onder elkaar staan. Je kiest met deze overzichtelijke op elkaar afgestemde kleurcombinaties altijd goed. Laat je inspireren en mix, match en creëer jouw gepersonaliseerde wereld!