Levis verfpromoties: tot -25% korting

In onze nieuwe folder vind je allerlei straffe promoties op Levis verf. We hebben een ruim assortiment plafond- en muurverf, lakken en primers van Levis. Klik op het product naar keuze om de verschillende kleuren te bekijken. 

Tip!  Nog niet zeker over de kleur? Vraag dan nu je gratis online kleuradvies aan! Neem enkele foto's van de ruimte die je wil schilderen, vertel ons wat je van de ruimte verwacht en ontvang binnen 48u via mail het advies van de Levis kleurexperten. Het kleuradvies is gratis en 100% vrijblijvend. Vraag gratis kleuradvies aan >>

Hieronder zetten we de verschillende verfpromoties voor jou op een rijtje.

Bestel eenvoudig online of kom naar de Hubo winkel in jouw buurt. Profiteer van deze Levis verfacties van 21/07/2021 t.e.m. 01/08/2021.

Levis dubbel voordeel: -25% korting én promoverpakking 

-25% op Levis Expert lakken Kant-en-klaar en op de verfmengmachine

  • Levis EXPERT hout lak buiten: satin of highgloss, verkrijgbaar in wit en 20 kant-en-klare kleuren en ook op de Levis mengmachine. Blinkt uit in weerbestendigheid!
  • Levis EXPERT hout lak binnen: mat, satin of gloss, verkrijgbaar in wit en 16 kant-en-klare kleuren en ook op de Levis mengmachine. Zeer krasvast en perfect afwasbaar!

-25% op Levis Muurverven binnen Kant-en-klaar 

De muurverf van Levis is een kwalitatieve, matte acrylaat muurverf. De verf heeft een uitstekende dekkracht, geeft een effen oppervlak en is zeer goed afwasbaar. De verf is gemakkelijk aan te brengen, spat niet en is geurarm.

-25% op Levis Ambiance muurverf & lak Kant-en-klaar en op de verfmengmachine

Met Levis Ambiance kan je jouw persoonlijkheid in huis echt laten spreken! Levis Ambiance is een uniek assortiment muurverven en lakken van superieure kwaliteit. Levis Ambiance heeft alles wat je nodig hebt om eenvoudig een nieuwe look aan je kamer te geven!

-20% op alle Levis Opfrisverf

Levis Opfrisverf geeft je interieur een instant make-over. Kasten uit de jaren 50, de bestaande tegels in de keuken, oma's oude stoelen, oude tegels of ramen,... Met Opfrisverf geef je ze meteen snel een nieuw en trendy leven. Levis Opfrisverf zorgt voor een perfecte hechting en dekking op elk specifiek oppervlak. In een handomdraai is je interieur herboren!

-20% op Levis EasyClean Kant-en-klaar en op de verfmengmachine

Levis EasyClean beschermt de muren van jouw huis optimaal. Het is een kwalitatieve verf die perfect afwasbaar is en goed bestand is tegen vlekken en stoten. Levis EasyClean is zeer geschikt voor muren in ruimtes die veel gebruikt worden, zoals een gang, woonkamer, keuken of badkamer. Zo kan jij thuis voluit leven!

Hulp en Advies: Schilderen

Ontdek hier ons verfadvies boordevol praktische tips, stappenplannen en instructievideo's. Doe het zef met Hubo!

Een plafond schilderen kan je eenvoudig zelf doen. In dit klusadvies met instructievideo zetten we de verschillende stappen om een plafond mooi egaal te schilderen op een rijtje. 

Heb je een MDF omkasting of meubel dat je van een kleurtje wil voorzien? Volg dan ons stappenplan met instructievideo voor een piekfijn resultaat. Doe-het-zelf met Hubo!

Leliewit, eierschaal, koolwitje, fuji of marmerwit? Ontdek in dit klusadvies welke wittint jij best kiest voor jouw interieur.

Ontdek hier welke verschillende soorten verfborstels en -rollers er bestaan. En dewelke het meest geschikt zijn voor jouw verfklussen!