Tot 15% korting op houten tuinhuizen Gardenas en Woodlands

Promotie met bon & gratis thuislevering

Profiteer nu tot 15% korting met bon op houten tuinhuizen van Gardenas en Woodlands. Download je bon of gebruik de online kortingscode:

  • Gardenas tuinhuizen -10%: 4BMK28RM
  • Woodlands tuinhuizen -15%: GIJG9RIG

Je tuinhuis wordt helemaal gratis thuisgeleverd! Deze actie geldt in alle Hubo winkels en op hubo.be. Bonnen geldig t.e.m. 30/06/2023.

Download je bon

Bekijk ons assortiment Houten tuinhuizen

In onze catalogus vind je alle verschillende houten tuinhuizen. Van blokhutten, tuinhuizen met een overkapping, tuinhuizen met puntdak en meer. Bekijk ze allemaal in onze tuinhuis catalogus!

-10% op Gardenas houten tuinhuizen met bon

-15% op Woodlands houten tuinhuizen met bon

Welk type tuinhuis en bijhorende tuinhuis accessoires kies jij?

Moderne houten tuinhuizen

Moderne houten tuinhuizen

Onze moderne tuinhuizen herken je aan hun strakke vormgeving met rechte lijnen, minimalistisch design en een plat dak. Dit type tuinhuis is zeer praktisch en oogt heel hedendaags. Hou je van een moderne stijl? Dan zijn onze moderne tuinhuizen een prima keuze!

Klassieke houten tuinhuizen

Klassieke houten tuinhuizen

Op zoek naar een tijdloos tuinhuis met een authentiek karakter? Klassieke tuinhuizen zijn ontworpen met een puntdak en geven een warme authentieke uitstraling. Vaak zijn deze tuinhuizen ook voorzien van een voorluifel. Onze klassieke tuinhuizen passen perfect in elke tuin.

Tuinhuis accessoires

Tuinhuis accessoires

In ons assortiment Tuinhuis accessoires vind je verschillende belangrijke accessoires die zeker niet mogen ontbreken bij jouw tuinhuis. Dit zoals een dakgoot, een regenpijp, een vloer, zijwanden, achterwanden en meer. Ontdek alle Tuinhuis accessoires in ons assortiment.

Korting

Download je korting!

Enkel met de bon kan je genieten van de korting. Download de bon en geef deze af in de winkel of gebruik de online kortingscode.

Betaal je tuinhuis met Eco-cheques

Wist je dat je jouw tuinhuis met Eco-Cheques kan betalen? Dit kan enkel in onze Hubo-winkels.

Gratis thuislevering

Heb jij het perfecte tuinhuis gevonden voor in jouw tuin? Dan kan je het volledig gratis laten thuisleveren! Snel, gemakkelijk, zonder zorgen en veilig bij jouw thuis.