Echelles & escaliers piscine

Loading...

Zwembadladders en zwembadtrappen kopen bij Hubo

Op zoek naar een zwembadladder om veilig in je zwembad te stappen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment zwembadladders van merken zoals Interline en nog meer. We hebben zowel zwembadladders om te hangen aan je zwembad als zwembadtrappen om tegen of in je zwembad te plaatsen. Zo vind jij de ideale ladder of trap voor jouw zwembad in je tuin.

Waarom een zwembadladder of zwembadtrap kiezen?

Met een zwembadladder of zwembadtrap kan je op een veilige manier in- en uit je zwembad gaan. Hierdoor zijn de meeste ladders voor je zwembad voorzien van antislip treden. Zo schuif je zeker niet uit en kan je zwemplezier beginnen.

Welke zwembadladder of zwembadtrap kiezen?

Zwembadladders

Onze zwembadladders zijn ideaal voor inbouwzwembaden. Je kan ze gemakkelijk aan je zwembad hangen en zijn zeer stevig. Zo stap jij comfortabel en veilig in en uit je zwembad.

Zwembadtrappen

Zwembadtrappen zijn zeer geschikt voor opbouwzwembaden. Ze zorgen voor stevigheid en stabiliteit zodat de trap niet wegschuift. De treden zijn voorzien van antislip waardoor het nog veiliger wordt om in en uit je zwembad te stappen.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment zwembadladders en zwembadtrappen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer zwembadaccessoires bij Hubo