Ustensiles de cuisine barbecues

Loading...

Barbecue kookgerei kopen bij Hubo

Op zoek naar kookgerei om te gebruiken tijdens het barbecueën? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment barbecue kookgerei van merken zoals Barbecook, Weber en nog meer. We hebben zowel worstentangen en spatels, grillplaten om je vlees op te leggen als borstels om je barbecue mee schoon te vegen. Hieronder zetten we de verschillende kookgerei accessoires voor je op een rijtje.

Welke barbecue kookgerei accessoires kiezen?

Grill tangen en spatels

Met een barbecuetang kan je heel eenvoudig je vlees omdraaien op een veilige manier. Zo blijf je op een veilige afstand van het vuur. Daarnaast kan je de grilltang dankzij een haak aan je barbecue hangen. Wanneer je vlees klaar is en op een rooster ligt kan je deze nadien met een spatel mooi op je bord leggen.

Borstel

Een borstel is ideaal om je barbecue mee schoon te maken. Zo verwijder je probleemloos hardnekkig vuil van je barbecuerooster. Verder zijn de borstelharen van de reinigingsborstels voor barbecues meestal gemaakt uit roestvrijstaal.

Dienblad

Een dienblad is zeer handig om het vlees van je barbecue mee naar je tafel te brengen. Zo vermijd je dat het van je bord op de grond valt.

Pizzasteen en pizzaschep

Met een pizzaschep haal je jouw pizza zeer eenvoudig van je barbecue of uit je oven. Hierbij is een pizzasteen ook heel handig. Een pizzasteen houdt tot 30 minuten je pizza of vlees warm. Hierdoor is deze geschikt voor zowel de barbecue als de oven.

Grillplaat

Wil je ook graag je groenten grillen op je barbecue? Dat kan! Met onze grillplaat leg je eenvoudig je groenten mee op de barbecue. De geribbelde kant geeft een ruitjespatroon op je vlees en groenten.

Lekbakje

Een legbakje helpt je bij het opvangen van vet. Dit bakje zet je best onder je barbecuerooster zodat het vet er kan indruppelen. Na afloop reinig je best dit bakje om je barbecue vetvrij te houden.

Barbecuetafel

Een barbecuetafel is ideaal voor een hapje en een drankje op te plaatsen. Verder zijn de meeste barbecuetafels ook uitklapbaar waardoor je ze makkelijk kan verplaatsen en opbergen.

Grillrooster en visrooster

Op een grillrooster kan je eenvoudig je vlees laten bakken op je barbecue. Sommige roosters zijn langs 1 zijde open zodat je het houtskool of briketten makkelijk kan bijvullen. Daarnaast is het makkelijk om een barbecue rooster te reinigen. Wil je vis bakken? Dat kan met een visrooster. Op deze manier blijft je vis niet meer aan je barbecue rooster kleven en kan je genieten van een heerlijk stukje vis.

Slagersblok

Op een slagersblok kan je eenvoudig je vlees klaar snijden om nadien op je barbecue te leggen. Verder zijn sommige slagersblokken ook voorzien van een lade waarin je jouw bestek of keukengereedschap kan bewaren.

Vleesvork

Een vleesvork is perfect voor het snijden en trekken van varkensvlees. De vorken hebben een extra grote uitsparing waardoor het zorgt voor een perfecte houvast bij het verplaatsen van de grote stukken vlees.

Draaispit en grillspies

Met een draaispit zorg je ervoor dat je eten langs alle kanten goed gebakken is. Onze draaispit is zowel geschikt voor vlees als voor groenten. Een andere manier om je groenten en vlees te bakken is met een grillspies. Een grillspies herken je aan zijn 2 tanden en zorgt ervoor dat je eten er niet af valt.

Oven pan

Een oven pan is ideaal om je eten op een barbecue te bereiden. Onze oven pan in enkel geschikt voor gasbarbecues als barbecues op houtskool.

Barbecueschort

Met een barbecueshort vermijd je om te morsen op je kledij. Sommige schorten zijn voorzien van een verstelbare nekband en heupriem voor de ideale pasvorm. Onze barbecueschorten zijn gemaakt van een uitstekende kwaliteit en tijdloos design zodat je er nog jaren van kan genieten.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment kookgerei voor barbecues. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind alles voor je barbecue bij Hubo