Piscines

Zwembad kopen bij Hubo

Verkoeling nodig tijdens warme zomerdagen? Kies dan voor een leuk zwembad. Bij Hubo hebben we een ruim assortiment zwembaden van merken zoals Interline, Intex, Splash, Bestway en nog veel meer. We hebben zowel opbouw als inbouw zwembaden. Zo beleef jij alle plezier met je gezin, vrienden of familie. Hieronder zetten we de verschillende zwembaden voor jou op een rijtje.

Welk zwembad kiezen?

Zwembaden

Zwembaden zijn er in verschillende soorten en maten. We hebben deze zowel in een rechthoekige als een ronde versie. Verder hebben we ook grote zwembaden voor de hele familie als kleine zwembaden voor het hele gezin. Zo vind je zeker het zwembad dat bij jou past.

Kinderzwembad

Verschillende kinderzwembaden hebben we voor jou in ons assortiment. We hebben zowel zwembadjes met dieren als kleurrijke kinderbadjes. Ontdek alle kinderzwembaden bij Hubo.

Baby zwembad

Je baby laten kennismaken met het water? Dat kan met onze baby zwembaden. Een zwembad voor baby’s is makkelijk op te blazen en heeft een zachte vloer. Zo beleeft jouw baby ongetwijfeld ook veel waterplezier.

Familiezwembad

Onze grote familiezwembaden zijn geschikt voor de hele familie. Deze zijn meestal rechthoekig en zijn makkelijk op te blazen. Zo kan je met je hele familie afkoelen in het water en plezier met elkaar beleven.

Zwembadaccessoires

Verschillende zwembadaccessoires hebben we voor je in ons assortiment. We hebben zowel zwembadverwarmingen, afdekzeilen, zwembadpompen, zwembanden en opblaasfiguren als zwembad onderhoud, zwembadladders en -trappen, oprolsystemen, zwembadreinigers en nog veel meer. Zo kan je zowel je zwembad onderhouden als extra plezier beleven in jouw zwembad.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment zwembaden. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer tuinplezier bij Hubo