Kolomboormachines

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Kolomboormachine kopen bij Hubo

Een kolomboormachine kopen? Bij Hubo hebben we een mooi assortiment kolomboormachines van merken zoals Bosch en Powerplus.
Een kolomboormachine is gemonteerd op een werkbankblad waarbij de boormachine in een vaste opstelling staat. Door de stabiliteit van de kolomboormachine is het zeer eenvoudig om je materiaal tussen de machineklem te steken en gaten in je materiaal te boren. Uiteraard heb je voor elk soort materiaal een andere boor nodig die je vastzet in de boorkop.

Stevig, robuust en verstelbaar 

De eigenschappen van een goede kolomboormachine is dat het zeer stevig moet zijn en robuust uitgevoerd. Dit kan je herkennen aan een grote voetplaat, een kolom van een dikke diameter en veel gebruik van metaal. Door de stevigheid van de machine heeft het ook een langere levensduur.
Veelzijdigheid is ook belangrijk zodat je de kolomboormachine in hoogte kan verplaatsen en schuin kan instellen onder specifieke hoeken. De draaisnelheid van een boor wordt bepaald door het toerental dat wordt uitgedrukt in RPM. Hoe hoger de RPM-waarde, hoe meer je met je kolomboormachine in verschillende materialen kan boren. Ook de boordiepte is belangrijk en geeft aan hoe diep je in je materiaal kan boren.

Extra handige eigenschappen

Bij sommige kolomboormachines zijn er ook extra handige eigenschappen waarvan je gebruik kan maken zoals: een laser- of LED-lampje voor een goede verlichting van het werkbereik of een boorhouder, een boorkopsleutel of bouten inclusief bij je kolomboormachine
Met de kolomboormachine boor je makkelijk in hout, staal, aluminium, keramiek, glas en plastic. Veel boorplezier!

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment kolomboormachines. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.