Erkenningen

Bij Hubo zijn we vereerd om al verschillende erkenningen en prijzen te  mogen ontvangen. Dit stimuleert ons om telkens opnieuw te blijven verbeteren en onze klanten nog beter van dienst te zijn. We danken alle organisaties en trouwe klanten voor deze erkenningen en prijzen.

Beste winkelketen van België 2023-2024

Beste winkelketen van België in categorie Doe-het-zelf

Voor de 16de maal op rij verkozen jullie Hubo tot de Beste Winkelketen in de categorie "Doe-het-zelf"

De beoordeling was gebaseerd op assortiment, prijskwaliteit verhouding, aanbiedingen, prijsniveau, klantvriendelijk personeel, service, sfeer, vernieuwing en deskundig personeel. Op basis van het gemiddelde cijfer werden de winnaars bepaald. 

Bedankt aan alle trouwe klanten die op ons gestemd hebben en aan al onze medewerkers die elke dag opnieuw het beste van zichzelf geven om onze klanten in de Hubo winkels zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

Webshop award Belgium 2023-2024

De Webshop Award hebben we in 2023 voor de 11de keer mee naar huis mogen nemen! Onze Hubo website werd uitgeroepen tot beste webshop in de categorie Doe-het-zelf. 

Een dikke merci aan iedereen, voor jullie blijvende steun en vertrouwen in Hubo.

Beste webshop van België in categorie Tuin

BeCommerce kwaliteitslabel

BeCommerce kwaliteitslabel

In 2017 draagt de webshop van Hubo opnieuw het BeCommerce kwaliteitslabel. Concreet betekent dit:

  1. Je weet met wie je zaken doet en kan Hubo gemakkelijk contacteren
  2. De algemene voorwaarden zijn onder de loep genomen door Test-Aankoop
  3. Veiligheid en privacy
  4. Bedenktijd van 14 dagen
  5. Veilig betalen
  6. Onafhankelijke klachtenbemiddeling

Trends Gazellen

De 'Trends Gazellen' zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van het economische landschap vormen. Met hun competitieve vermogen en hun imago van sterke bedrijven worden deze opgenomen in de ranking Trends Gazellen.

De 'Trends Gazellen' zijn bronnen van innovatie en zwengelen de werkgelegenheid aan. De rangschikking is gebaseerd op basis van de evolutie van omzet, personeelsaangroei en cash flow.

In 2013 ontving Hubo de prijs van "Snelgroeiende onderneming binnen de categorie grote ondernemingen, provincie Antwerpen".

Trends Gazellen

Retailer van het jaar

Retailer van het jaar 2012

In 2012 won Hubo de prijs van "Retailer van het jaar 2012".

Deze publieksprijs wordt uitgereikt door het Retail Forum Belgium (vereniging van alle Belgische retailers) en Hubo heeft het gehaald voor de 2 andere genomineerden Albert Heijn en Desigual.

et is dankzij de niet aflatende toewijding en enthousiasme van alle werknemers dat Hubo deze prijs in de wacht heeft kunnen slepen!