Cadeaukaart

Bestel een Hubo Cadeaukaart

Ik heb een Cadeaukaart en wil mijn saldo weten.

Tijdige levering voor Vaderdag? Bestel ten laatste 6/6

Wil je een cadeaukaart schenken voor Vaderdag? Bestel je kaart dan ten laatste maandag 6 juni via onze website. De cadeaukaarten zijn uiteraard ook verkrijgbaar in alle Hubo winkels.

Tijdige levering voor Kerst? Bestel ten laatste 19/12

Wil je een cadeaukaart schenken voor Kerst? Bestel je kaart dan ten laatste zondag 19 december via onze website. Voor eindejaar is de uiterste besteldatum 24/12. De cadeaukaarten zijn ook verkrijgbaar in alle Hubo winkels. 

Echte doe-het-zelvers kiezen zelf hun cadeau!

Op zoek naar een nuttig en leuk geschenk? De Hubo Cadeaukaart is een ideaal cadeau waarmee de ontvanger kan kiezen uit het ruime Hubo assortiment.

De Cadeaukaart op een rijtje:

  • Verkrijgbaar in je dichtstbijzijnde Hubo en op onze website.
  • Geldig in alle Hubo-winkels in België, tot 2 jaar na uitgifte.
  • Je betaalt met je Hubo Cadeaukaart in onze winkels én op onze website.
  • In de winkel: Geef je Cadeaukaart af aan de kassa en de kassier(ster) zal het saldo van je Cadeaukaart gebruiken voor je aankoop.
  • Op de website: Tijdens het betaalproces geef je de code van je Cadeaukaart in. De website gebruikt automatisch het bedrag van je Cadeaukaart om je aankoop af te rekenen.
  • Bedrag op je Cadeaukaart hoger dan je aankoop? Dan blijft het resterende bedrag gewoon op je Hubo Cadeaukaart staan, zodat je deze kan gebruiken bij je volgende aankoop.

NIEUW! De Cadeaukaart voor Bedrijven.