Verwarming

Verwarming kopen bij Hubo

Je huis verwarmen tijdens koude dagen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment verwarming van merken zoals Bosch, Powerplus, Kreator, Black en Decker, Gardena, Tooland, Promight, Profile, Eurom, Prolight, Perel, Honeywell Home, Chacon, Domo, Zibro, Practo, Pyrofeu, Zip, Forever en nog veel meer. Hoe verwarm ik mijn huis het best? Hieronder zetten we de verschillende soorten verwarmingen voor jou op een rijtje.

Welke verwarming kiezen?

Centrale verwarming en accessoires

Er zijn verschillende centrale verwarmingen en accessoires. Zo hebben wij in ons assortiment, radiatoren, een elektrische radiator of een elektrische handdoekdroger. Maar ook aansluitmateriaal voor je centrale verwarming zoals thermostaten, leidingen voor cv en koppelingen voor centrale verwarming. Verder hebben we ook nog verschillende accessoires voor centrale verwarming voor je in huis. Ontdek alle verschillende centrale verwarmingen en accessoires in ons assortiment.

Elektrische verwarming

Elektrische verwarming wordt door de meesten gebruikt als bijverwarming in huis, om een bepaalde kamer of ruimte snel en efficiënt op te warmen. Wij hebben verschillende soorten elektrische verwarmingen zoals infrarood verwarming, thermostaten, convectoren, olieradiator, warme luchtblazers, keramische verwarming of een halogeen verwarming. Ontdek alle elektrische verwarmingen bij Hubo.

Gaskachels

We hebben verschillende soorten gaskachels zoals een gasstraler of gaskanon. Ook een keramische kachel vind je terug in ons assortiment. Een gaskachel is ideaal om als verwarming te gebruiken voor verschillende ruimtes. Maar ook in vele garages, schuren, feesttenten, terrassen, enz. vind je gaskachels terug. Een gasstraler is perfect voor het verwarmen van grote ruimtes. En om een extra grote ruimte te verwarmen kies je best voor een gaskanon. Ontdek al onze verschillende gaskachels, gasstralers en kaskanonnen in ons assortiment.

Ventilatie

Ventilatie zorgt voor verse lucht in huis en zorgt voor de afvoer van vervuilde binnenlucht. Er zijn verschillende soorten ventilaties zoals een ventilator, een ventilatierooster en installatiemateriaal om je ventilatie te installeren. Zo kan je frisse lucht in de ruimte blazen met een ventilator, binnenshuis voor voldoende ventilatie zorgen met ventilatieroosters en je ventilatie eenvoudig installeren met het installatiemateriaal voor ventilatie. Ontdek alle soorten ventilatoren, ventilatieroosters en installatiematerialen in ons assortiment.

Airconditioning

Verschillende airconditioningsystemen hebben we voor jou in huis. Zo vind je in ons assortiment een airco, een mobiele airco, een aircooler, beugels, pootjes, een radiatorventilator, steunplaatjes en nog meer. Met een airconditioningsysteem kan je zowel frisse lucht de ruimte in blazen als warme lucht in de ruimte verdelen. Ontdek alle soorten airconditioningsystemen bij Hubo.

Petroleumkachels

Een petroleumkachel verspreidt warmte door het verbranden van petroleum. De meeste petroleumkachels zijn voorzien van een ingebouwde brandstofreservoir en geven direct warmte af in de ruimte waar de petroleumkachel staat. Er zijn 2 soorten petroleumkachels: een kouskachel of wiekkachel en een laserkachel. Ook kan je een petroleumkachel gebruiken als bijverwarming of als noodverwarming wanneer je verwarming uitvalt. Ontdek alle verschillende petroleumkachels.

Brandstoffen en accessoires

Brandstof is noodzakelijk om je kachel, openhaard of barbecue te laten branden. Wij hebben verschillende soorten brandstoffen zoals pellets, houtpellets, brandhout, petroleum, bio ethanol, kolen, briketten, naaldhout, bruinkool briketten, gekliefd brandhout, pellets naaldhout en nog veel meer. Maar ook verschillende aanmaakproducten zoals aanmaakblokjes, aanmaakhout, aanmaakvloeistof en aanmaakgel hebben voor jou in ons assortiment. Ontdek alle soorten brandstoffen en accessoires voor je kachel, openhaard of barbecue in ons assortiment.

Rookafvoer

Hubo biedt verschillende soorten hulpstukken voor het plaatsen van een rookafvoer. Zo vind je in ons assortiment een beugel, een mof, een muurbeugel, een flexibele buis, een spanring, een dichtingsring, een pijpbeugel, een schouwbuis, een schouwplaat, een buis voor pelletkachel, een zelfklevende tape, een T-stuk voor pelletkachel en nog veel meer. Met deze hulpstukken kan het rookafvoerkanaal een goede werking en veiligheid van het verwarmingstoestel op lange termijn verzekeren. Ontdek alle hulpstukken voor rookafvoeren in ons assortiment.

Buitenverwarming

Met onze buitenverwarming kan je tijdens koudere periodes langer buiten genieten van je tuin of terras. In ons assortiment vind je verschillende vuurkorven en terrasverwarmers voor buiten. Een vuurkorf is een gezellige en makkelijke manier om buiten te genieten van de warmte. Maar ook een terrasverwarmer is ideaal. Ontdek onze verschillende soorten vuurkorven en terrasverwarmers in ons assortiment.

Luchtbehandeling

De juiste luchtvochtigheid in huis is zeer belangrijk om droge ogen, een droge huid, stof of schimmel te vermijden. Wanneer er te weinig vocht zich in de lucht bevindt, kies je best voor een luchtbevochtiger zodat de lucht vocht opneemt. Last van stof, pollen, bacteriën of ziektekiemen? Dan is een luchtreiniger ideaal! Een luchtreiniger filtert alle onzuiverheden uit te lucht en vermindert ook je klachten van allergieën of asma. Ook vieze geurtjes en sigarettenlucht worden verleden tijd met een luchtreiniger in huis. Wanneer de lucht te vochtig is in een ruimte krijg je last van schimmel, condens, huisstofmijt, zilvervisjes, muffe lucht of andere vochtproblemen. Om dit te voorkomen gebruik je best een luchtontvochtiger. Ontdek ons volledige assortiment luchtbehandeling!

Accessoires kachels

Verschillende accessoires voor kachels hebben we voor jou in huis. We hebben zowel accessoires voor houtkachels als voor petroleumkachels. Zo vind je in ons assortiment een brandblusser, een houtmand, aanmaakblokjes, een haardscherm, een kachelkoord, een schoorsteenveegset, een elektrische pomp, een wiek voor je petroleumkachel en nog veel meer. Ontdek alle accessoires voor kachels in ons assortiment.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment verwarming. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Gerelateerde categorieën en producten