Laat jouw bestelling aan huis leveren!

Tuinhuizen, bouwmateriaal, elektrisch gereedschap, tuinmeubelen, carports,... 

Wist je dat steeds meer producten uit onze webshop nu ook aan huis geleverd worden? Momenteel kan je al meer dan 20.000 producten tot aan jouw voordeur laten bezorgen! En er komen er elke dag weer nieuwe bij. 

De meeste producten uit onze webshop kan je eveneens eenvoudig via 'click & collect' reserveren. We leggen ze dan voor jou klaar in je Hubo winkel. Als de producten op voorraad zijn, dan ligt je bestelling binnen 2 uur klaar. Betalen doe je aan de kassa. 

Thuislevering

Onze selectie producten met thuislevering

Ontdek hier de populairste producten aan huis geleverd!

Tuinconstructies en opberging

Bij Hubo vind je een ruim assortiment tuinhuizen, garages en carports in verschillende stijlen. De meeste producten uit dit assortiment worden bovendien gratis aan huis geleverd!

Tuinmeubelen

Is jouw tuin of terras al klaar voor de zomer? Ontdek nu ons assortiment tuinmeubelen. Je kan ze eenvoudig online bestellen en thuis laten leveren. Bekijk je ze liever eerst in het echt? Ga dan een kijkje nemen in jouw Hubo winkel. 

Tuingereedschap

Tover jouw tuin om tot een groene oase met het juiste tuingereedschap. Bekijk hier het populairste tuingereedschap via thuislevering!

Rekken en kasten

Opgeruimd staat netjes met onze rekken en kasten in huis!

Bouwmaterialen

De levering van bouwmaterialen is altijd op afspraak. Je betaalt een vaste kost per levering, ongeacht de hoeveelheid.

Elektriciteit

Zelf jouw elektriciteit leggen? In ons assortiment Elektriciteit vind je alles terug van installatie- en schakelmateriaal tot verlengkabels en beveiliging. 

Verlichting

Breng sfeer in jouw huis met de juiste verlichting! In ons assortiment vind je LED-verlichting, spaarlampen, verlichting op zonne-energie, binnen- en buitenverlichting,...

Sanitair

Ook het materiaal voor de installatie van jouw badkamer vind je in onze webshop. Ontdek hier de populairste artikelen met thuislevering.