Partytenten & zonnetenten

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Partytent en zonnetent kopen bij Hubo 

Op zoek naar een tent voor in je tuin? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment partytenten en zonnetenten van merken zoals Garden Plus en nog meer. We hebben zowel partytenten voor een feestje als zonnetenten om je te beschermen tegen te felle zon buiten. Verder hebben we ook bijhorende zijwanden en voeten voor je in ons assortiment. Met onze feest- en zonnetenten ben je er zeker van dat je feestje droog blijft. Hieronder zetten we de verschillende tuintenten voor jou op een rijtje.

Welke partytent of zonnetent kiezen?

Partytenten

Geef je een tuinfeest met je hele familie of vrienden? Dan is een partytent zeer geschikt! Feesttenten bieden voldoende ruimte voor je gasten en zorgen voor een gezellige sfeer. Zo kan je lekker buiten blijven zitten, ook wanneer het even begint te regenen. Verder zijn onze partytenten ook ideaal voor op een camping van een festival of wanneer je gaat kamperen in de Ardennen. Met deze tuintent creëer je in een handomdraai een schaduwplekje voor al je genodigden waar je lekker kan genieten.

Zonnetenten

Onze zonnetenten zorgen ervoor dat je aangenaam in je tuin kan zitten zonder dat je verbrand door de zon. Dankzij de stevige constructie zijn deze zonnetenten ideaal voor in je tuin. Deze tuintenten zorgen voor een open sfeer waar je een loungeset of tuinset kan onder plaatsen. Zo geniet jij heerlijk van de zon in je tuin.

Accessoires partytenten en zonnetenten

Om je feesttent of zonnetent compleet te maken hebben we ook handige accessoires voor je in ons assortiment. Zo hebben we niet alleen voeten en wanden maar ook een band met kogelstopper en dak voor je zonnetent. Ontdek alle accessoires voor party- en zonnetenten in ons assortiment.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment partytenten en zonnetenten. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer tuinplezier bij Hubo

Barbecues

Barbecues 

Gezellig barbecueën in je tuin? Bij Hubo hebben we zowel gasbarbecues, barbecues op houtskool als elektrische barbecues. Ontdek alle barbecues in ons assortiment.

Tuinmeubelen

Tuinmeubelen 

Met onze tuinmeubelen kan je uren genieten in je tuin of op je terras. Bij Hubo hebben we een ruim assortiment aan tuinmeubelen. Zo zijn er meubels voor iedereen en voor elke tuin of terras. Ontdek ze allemaal in ons assortiment.

Tuindecoratie

Tuindecoratie

Je tuin gezelliger maken? Dat kan met onze tuinkaarsen, tuinbeelden en bloempotten. Zo creëer jij een leuke sfeer in je tuin of op je terras. Ontdek al onze tuindecoratie bij Hubo.

Buitenverwarming

Buitenverwarming

Tijdens koudere avonden lekker buiten zitten? Dat kan met onze vuurkorven en terrasverwarmers. Zo kan jij op elk moment genieten in je tuin. Ontdek al onze buitenverwarmingen in ons assortiment.